پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش نرخ پیاز و سیب‌زمینی
سرخط خبرها

توکلی‌زاده: باید از کیفیت غنی سنگ‌ها و زمین‌های افغانستان بهره‌برداری کنیم

  • کد خبر: ۱۹۹۹۶۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
توکلی‌زاده: باید از کیفیت غنی سنگ‌ها و زمین‌های افغانستان بهره‌برداری کنیم
رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: با توجه به کیفیت خوب سنگ در افغانستان و کیفیت غنی در زمین‌های مختلف این کشور باید از آن‌ها بهره‌برداری مناسبی داشته باشیم زیرا مواد معدنی در زمینه رفع ناترازی تجاری بین ما و افغانستان و ایجاد ارزش افزوده مفید است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا توکلی‌زاده امروز، ۲۲ آذر‌ماه، در سومین همایش تخصصی معدن با رویکرد بررسی مشکلات و معضلات حقوقی بهره‌برداران معادن استان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در کشور با مشکلاتی از جمله ناترازی‌های موجود در زمینه انرژی، برق، گاز و آب روبه‌رو هستیم که بخش معدن کمترین آسیب را از این ناترازی‌ها می‌بیند؛ زیرا تکیه به برق، گاز و آب ندارد.

وی افزود: بخش معدن در بسیاری از موارد می‌تواند فارغ از نیاز به این زیربنا‌ها به کار خود ادامه دهد. در چند سال اخیر احتمال این ناترازی‌ها شدت گرفته، بنابراین می‌طلبد صرفه‌جویی انجام شود. قطعاً اقتصاد کشور می‌تواند به شدت به معدن متکی شود؛ زیرا فعالیت‌های معدنی فارغ از این نیاز موجود به کار خود ادامه می‌دهد. این شرایط خوبی است که برای معادن ایجاد می‌شود و می‌توانند حتی با شدت بیشتر به کار خود ادامه دهند و به پیشرفت کشور کمک کنند.

توکلی‌زاده با بیان اینکه افغانستان از ویژگی‌های خاصی در بخش معادن به خصوص سنگ‌های ساختمانی و سنگ آهن برخوردار است، عنوان کرد: بحث‌های زیادی انجام شده که این امکان وجود داشته باشد تا بتوانیم سنگ‌های ساختمانی را که در حال حاضر ورود آن‌ها از کشور‌های دیگر از جمله افغانستان ممنوع است را وارد ایران کرده، فرآوری و ترانزیت کنیم تا ارزش افزوده‌ای ایجاد شده و به کشور‌های دیگر صادر شود.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به کیفیت خوب سنگ در افغانستان و کیفیت غنی در زمین‌های مختلف این کشور اگر بتوانیم بهره‌برداری مناسبی داشته باشیم چند حسن دارد؛ یکی اینکه ناترازی تجاری بین ما و افغانستان رفع می‌شود. صادرات ما به افغانستان در سال ۲ تا ۳ میلیارد دلار و واردات ما ۲۰ تا ۵۰ میلیون دلار است که این رابطه اقتصادی را به چالش خواهد کشید.

وی اضافه کرد: بهترین کار این است که بتوانیم از امکانات افغانستان استفاده کنیم. این کار از نظر ارزش افزوده نیز به نفع کشور است و صنایع معدنی ما که به این مواد اولیه نیاز دارد در حداکثر ظرفیت خود می‌تواند به بهره‌برداری برسد. مسئولان قول دادند که این مشکل را رفع کنند و مجوز ورود موقت را به مواد معدنی افغانستان بدهند تا در ایران فرآوری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->