پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور
سرخط خبرها

توکلی‌زاده: باید از کیفیت غنی سنگ‌ها و زمین‌های افغانستان بهره‌برداری کنیم

  • کد خبر: ۱۹۹۹۶۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
توکلی‌زاده: باید از کیفیت غنی سنگ‌ها و زمین‌های افغانستان بهره‌برداری کنیم
رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: با توجه به کیفیت خوب سنگ در افغانستان و کیفیت غنی در زمین‌های مختلف این کشور باید از آن‌ها بهره‌برداری مناسبی داشته باشیم زیرا مواد معدنی در زمینه رفع ناترازی تجاری بین ما و افغانستان و ایجاد ارزش افزوده مفید است.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا توکلی‌زاده امروز، ۲۲ آذر‌ماه، در سومین همایش تخصصی معدن با رویکرد بررسی مشکلات و معضلات حقوقی بهره‌برداران معادن استان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در کشور با مشکلاتی از جمله ناترازی‌های موجود در زمینه انرژی، برق، گاز و آب روبه‌رو هستیم که بخش معدن کمترین آسیب را از این ناترازی‌ها می‌بیند؛ زیرا تکیه به برق، گاز و آب ندارد.

وی افزود: بخش معدن در بسیاری از موارد می‌تواند فارغ از نیاز به این زیربنا‌ها به کار خود ادامه دهد. در چند سال اخیر احتمال این ناترازی‌ها شدت گرفته، بنابراین می‌طلبد صرفه‌جویی انجام شود. قطعاً اقتصاد کشور می‌تواند به شدت به معدن متکی شود؛ زیرا فعالیت‌های معدنی فارغ از این نیاز موجود به کار خود ادامه می‌دهد. این شرایط خوبی است که برای معادن ایجاد می‌شود و می‌توانند حتی با شدت بیشتر به کار خود ادامه دهند و به پیشرفت کشور کمک کنند.

توکلی‌زاده با بیان اینکه افغانستان از ویژگی‌های خاصی در بخش معادن به خصوص سنگ‌های ساختمانی و سنگ آهن برخوردار است، عنوان کرد: بحث‌های زیادی انجام شده که این امکان وجود داشته باشد تا بتوانیم سنگ‌های ساختمانی را که در حال حاضر ورود آن‌ها از کشور‌های دیگر از جمله افغانستان ممنوع است را وارد ایران کرده، فرآوری و ترانزیت کنیم تا ارزش افزوده‌ای ایجاد شده و به کشور‌های دیگر صادر شود.

رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به کیفیت خوب سنگ در افغانستان و کیفیت غنی در زمین‌های مختلف این کشور اگر بتوانیم بهره‌برداری مناسبی داشته باشیم چند حسن دارد؛ یکی اینکه ناترازی تجاری بین ما و افغانستان رفع می‌شود. صادرات ما به افغانستان در سال ۲ تا ۳ میلیارد دلار و واردات ما ۲۰ تا ۵۰ میلیون دلار است که این رابطه اقتصادی را به چالش خواهد کشید.

وی اضافه کرد: بهترین کار این است که بتوانیم از امکانات افغانستان استفاده کنیم. این کار از نظر ارزش افزوده نیز به نفع کشور است و صنایع معدنی ما که به این مواد اولیه نیاز دارد در حداکثر ظرفیت خود می‌تواند به بهره‌برداری برسد. مسئولان قول دادند که این مشکل را رفع کنند و مجوز ورود موقت را به مواد معدنی افغانستان بدهند تا در ایران فرآوری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->