ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت
سرخط خبرها

حماس برای مذاکره با تل‌آویو شرط گذاشت

  • کد خبر: ۲۰۰۱۷۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
حماس برای مذاکره با تل‌آویو شرط گذاشت
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه در واکنش به اظهارات مکرر مقامات رژیم صهیونیستی درباره مرحله بعد از جنگ در غزه و توهم نابودی این جنبش، تاکید کرد که هرگونه طرحی برای آینده غزه بدون حماس توهم و سرابی بیش نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، گفته است که این گروه برای پایان دادن به جنگ با اسرائیل آماده مذاکره است، اما تاکید کرد که هرگونه توافق نهایی باید به تشکیل کشور مستقل فلسطین منجر شود.

در واکنش به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که طی آن به ادامه جنگ در نوار غزه «تا پیروزی و نابودی حماس» متعهد شده بود، هنیه با بیان اینکه این جنبش از هر طرح و ایده‌ای برای پایان دادن به جنگ در غزه استقبال می‌کند، تاکید کرد: هر گونه طرحی برای آینده غزه بدون حماس ناموفق خواهد بود و یک توهم و سراب است.

طبق گزارش شبکه فلسطین الیوم، رئیس دفتر سیاسی حماس طی یک سخنرانی تلویزیونی از قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در مورد توقف جنگ در نوار غزه و تلاش‌های عربستان و کمیته وزارتی مشترک عربی- اسلامی برای متوقف کردن جنگ در این باریکه استقبال کرد.

هنیه همچنین از کشور‌های عربی درخواست کرد که همه گزینه‌ها را برای متوقف کردن تهاجم رژیم صهیونیستی به نوار غزه بکار گیرند.

هنیه همچنین تاکید کرد که نظم بخشیدن به «خانه فلسطینی»، روند سیاسی تضمین‌کننده حق فلسطینیان برای برپایی کشور مستقل‌شان را به‌دنبال خواهد داشت. او گفت: حماس برای گفتگو با اسرائیل آماده است و امیدوار است که گفتگو‌های آینده بتواند «خانه فلسطین را هم در کرانه باختری و هم در نوار غزه» سامان دهد. ما آماده گفتگو در مورد هر ترتیب یا ابتکاری هستیم که می‌تواند به تجاوز پایان دهد» و به «مسیری سیاسی که حق مردم فلسطین را برای داشتن کشور مستقل خود با پایتختی بیت المقدس تضمین می‌کند» منجر شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نبرد طوفان الاقصی ضربه‌ای کاری به پیکره رژیم اشغالگر وارد کرد و این رژیم و رهبری نظامی و سیاسی آن را به لرزه درآورد. دلاوری‌های گردان‌های القسام و مقاومت در حال نمایش است و این دلاوری‌ها خسارت‌های سنگینی را به دشمن وارد می‌کند.

او در ادامه هشدار داد که هرگونه تلاش برای حذف حماس و سایر گروه‌های مسلح از توافق پس از جنگ یک "توهم" است و گفت که «جناح‌های مقاومت» باید در این روند مشارکت داشته باشند.

اظهارات هنیه یک روز پس از آن بیان شد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که کشور فلسطینی مورد بحث نیست، و قول داد که هرگز «اشتباه اسلو» را تکرار نخواهد کرد، توافق صلح ۱۹۹۳ که نقشه راهی برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطین ایجاد کرد. در حالی که تل آویو قبلاً این ایده را به طور اصولی پذیرفته، روند ایجاد شده توسط توافقنامه اسلو مدت‌هاست که شکسته شده و بیش از ۳۰ سال بعد، نیرو‌های صهیونیستی به اشغال کرانه باختری ادامه می‌دهند، جایی که پایگاه‌های شهرک‌سازی یهودیان در سال‌های اخیر به سرعت رشد کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->