برگزاری نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر جنگ اسرائیل: نبرد در نوار غزه هزینه‌بردار است

  • کد خبر: ۲۰۰۱۳۳
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۶
وزیر جنگ اسرائیل: نبرد در نوار غزه هزینه‌بردار است
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب درباره تلفات نظامیان این رژیم در غزه گفت که نبرد در این باریکه هزینه بردار است.

به گزارش شهرآرانیوز، یوآو گالانت گفت: این جنگ هزینه‌هایی دارد اما ما پیروز خواهیم شد.

وی مدعی شد: وظیفه ما تکمیل ماموریت بزرگ یعنی از بین بردن حماس و بازگرداندن افراد ربوده شده است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه با بیان اینکه سربازان ما به جنگ در محله شجاعیه ادامه می‌دهند، ادعا کرد: ما دستاوردهای بزرگی به دست می‌آوریم

گالانت درباره خسارت نظامیان صهیونیست در عملیات طوفان الاقصی نیز گفت: گردان ۱۳ تیپ گولانی بسیاری از نیروهای خود را در ۷ اکتبر از دست داد.

از سوی دیگر دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز، افزود: تیپ گولانی اکنون در شجاعیه واقع در شرق غزه در حال نبرد است و تحقیقاتی درباره تلفاتی که اتفاق افتاده در حال انجام است.

هاگاری همچنین مدعی شد: برای مقابله با تونل‌های غزه چندین روش داریم که در حال آزمایش آنها هستیم و جزئیات آن را فاش نمی‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->