شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

اولین کنسرت نمایش رادیویی با عنوان «طاهر شو» در شب یلدا پخش می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۰۲۶۶
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
اولین کنسرت نمایش رادیویی با عنوان «طاهر شو» در شب یلدا پخش می‌شود
ویژه برنامه «طاهرشو» در شب یلدا از رادیو نمایش پخش می شود.

به گزارش شهرآرانیوز محسن سوهانی مدیر کل هنر‌های نمایشی رادیو و رادیو نمایش درباره ویژه‌های شب یلدا گفت: «طاهر شو» ویژه برنامه اصلی ما در شب یلدا خواهد بود که با اجرای هنرمند محبوب و طناز هنر‌های نمایشی کشور، میرطاهر مظلومی دردورهمی شب چله با حضور جمعی از چهره‌های محبوب روی آنتن خواهد رفت و لحظات جذاب و صمیمانه‌ای را در بلندترین شب سال برای مخاطبان رقم خواهد زد.

مدیر رادیو نمایش تأکید کرد: «طاهرشو» یک ویژه برنامه نوظهور با محوریت هنرمندی محبوب و طنزپرداز خواهد بود که قرار است در مناسبت‌های مختلف روی آنتن رادیو نمایش تداوم پیدا کند و حال خوب را به مردم هدیه کند. به نظرم این برنامه که در رادیو متولد شده است، قابلیت هم افزایی با سیما را نیز دارد.

سوهانی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ارکان هویت محوری توجه به آیین‌ها و سنت‌های بومی است. اساس «شب یلدا» یا «شب چله» به عنوان جشنی کهن و سنتی دیرین و ارزشمند در فرهنگ ایرانی، دورهم بودن و دید و بازدید است که در فرهنگ اسلامی نیز تحت عنوان آموزه اخلاقی صله رحم توصیه شده است و به سهم خود در رادیو نمایش برای پاسداشت این عنصر هویتی و فرهنگی تلاش کردیم.

مدیر رادیو نمایش ادامه داد: «آواز ارگ» نیز برنامه دیگری است که برای نخستین بار در قالب اولین کنسرت نمایش رادیویی با هنرنمایی قربان نجفی بازیگر و خواننده نام آشنای کشورمان از آنتن شبکه رادیویی نمایش پخش می‌شود.

وی تأکید کرد: طی سال‌های اخیر آثاری در قالب ترکیبی و میان رشته‌ای ضمن پیوند ۲ عنصر نمایش و موسیقی با عناوینی، چون «کنسرت-نمایش»، «موسیقی-نمایش»، «تئاتر-موسیقی» و... روی صحنه رفتند که با استقبال خوب هموطنانمان مواجه شدند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم از این قالب نو و میان رشته‌ای در نمایش‌های رادیویی نیز بهره ببریم و آواز ارگ نخستین گام در این تجربه جدید است که شب یلدا تقدیم همراهان رادیو نمایش خواهد شد.

کنسرت - نمایش «آواز ارگ»، سی ام آذر ماه ساعت ۲۱:۳۰ از رادیو نمایش پخش می‌شود و ساعت ۱۱ اول دی ماه تکرار آن است، همچنین «طاهر شو» که ویژه برنامه اصلی شب یلدا است، سی ام آذر ماه ساعت ۲۲:۳۰ از آنتن شبکه رادیویی نمایش پخش خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->