مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید
سرخط خبرها

کتاب «نقاره چی» روایت زندگی قدیمی‌ترین نقاره زن حرم مطهر رضوی منتشر می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۰۲۶۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
کتاب «نقاره چی» روایت زندگی قدیمی‌ترین نقاره زن حرم مطهر رضوی منتشر می‌شود
کتاب «نقاره چی» روایت زندگی حاج احمد قوام شکوهی قدیمی‌ترین نقاره زن حرم مطهر رضوی به قلم نوید ظریف کریمی منتشر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نوید ظریف کریمی نویسنده اهل مشهد دانش آموخته مقطع ارشد ادبیات نمایشی است که در حوزه‌های متفاوت شعر، داستان‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی توانسته آثاری ماندگار خلق کند که در جشنواره‌های متعدد، رتبه‌های برتر را کسب کرده است. او در حوزه داستان نویسی نیز فعال است و کتاب «آژان برازنده» که در انتشارات به‌نشر منتشر شده است توانسته در سال ۱۳۹۶ در جشنواره ملی داستان رضوی برگزیده شود.

کتاب «پرده دوم»، «سبزترین نذر»، «گروگانکشتگی» و «گروگانگرفتگی» از دیگر آثار او هستند. او به تازگی نگارش کتاب «نقاره چی» برگرفته از زندگی حاج احمد قوام شکوهی قدیمی‌ترین نقاره زن حرم مطهر رضوی را به پایان رسانده که در انتشارات به‌نشر در دست چاپ قرار دارد.

او در خصوص نگارش اثر می‌گوید: حاج احمد قوام شکوهی، در بهار سال ۱۳۰۵ در مشهد به دنیا آمده اند. از سن ۱۹ سالگی به خدمت در حرم مطهر رضوی پرداخته است و پیرترین نقاره زن حرم امام رضا (ع) است که بیشتر از ۷۰ سال بدون غیبت خود را به نقارخانه می‌رساند تا نوای رضا رضا را از آنجا در مشهد طنین انداز کند. او در ۲۳ آذر سال ۱۳۹۶ دار فانی را وداع گفت.

کریمی با اشاره به اینکه در کتاب «نقاره‌چی» اطلاعاتی آمده که کمتر گفته شده یا شنیده شده است، اظهار می‌کند: در کتاب «نقاره چی» به طور ویژه دو برهه از زندگی حاج احمد قوام شکوهی پرداخته شده است که مربوط به روایت خاطرات ایشان از قیام گوهر شاد در سال ۱۳۱۴ و حضور متفقین در ایران در سال ۱۳۲۰ است.

هم چنین در این اثر به زندگی، خاطرات ایشان از نقاره زنی در حرم مطهر رضوی پرداخته شده و هم چنین تاریخچه نقاره زنی در حرم مطهر رضوی، ویژگی‌های منحصر به فرد نقاره خانه و کیفیت نقاره زنی نیز بیان می‌شود.

او ادامه می‌دهد: نگارش این اثر به پیشنهاد انتشارات به‌نشر صورت گرفت و منبع اصلی من در این اثر مصاحبه‌های حاج قوام شکوهی بود که در سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی انجام شده بود.

سعی کردم برای نگارش اثر وفادار به مستند زندگی حاج آقا شکوهی باشم. به نظرم نگارش مباحث تاریخی بدون تلفیق با هنر داستان نویسی نمی‌تواند برای مخاطب جذاب باشد از این رو برای نگارش این اثر سعی کردم کتاب «نقاره چی» را در قالب رمان بنویسم.

ظریف کریمی تاکید کرد: اثر مستند تلفیقی بین تخیل و واقعیت است و انتخاب قالب رمان برای اثر مستند به ارزش آن افزوده و به آن ضریب می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->