گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

فرایند تحویل دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکی به استان‌ها برای انتخابات آغاز شد

  • کد خبر: ۲۰۰۲۷۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹
فرایند تحویل دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکی به استان‌ها برای انتخابات آغاز شد
رئیس ستاد انتخابات کشور از آغاز روند تحویل دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکی به استان‌ها خبر داد و گفت: در این راستا همه تجهیزات احراز هویت آماده تحویل است و تاکنون به نیمی از استان‌ها تحویل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز سیدمحمد تقی شاهچراغی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه راهبرد رسانه‌ای دشمن القای ناامیدی و کاهش مشارکت سیاسی مردم است، اظهار داشت: از ابتدای انقلاب هر زمان که دشمن دسیسه‌ای داشته مردم با حضور در صحنه دشمنان را ناامید کرده‌اند.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه فرهنگ ایستادگی و مقاومت در مردم استان بوشهر نهادینه شده است، گفت: مقاومت و ایستادگی در برابر استعمار و داشتن ایمان بالا از ویژگی‌های مهم مردم بوشهر است و این ایمان موجب اراده قوی مردم این سرزمین شده است.

شاهچراغی افزود: مسئولان باید در برابر ایمان و اراده قوی مردم با توان تمام خدمت کنند و می‌توان گفت که خدمت صادقانه و جهادی مسئولان، نشانه دینداری و ایمان به خدا در مدیران است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به جنایات اسرائیل غاصب در غزه خاطرنشان کرد: در طوفان الاقصی دیدیم که اراده مردم غزه توانست قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را شکست دهد و باور داریم که پیروزی از آن مردم مظلوم و ستم‌دیده فلسطین است و اسرائیل غاصب رو به نابودی است.

شاهچراغی روایت‌گری عوامل پیروزی مردم غزه را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: اتفاق بزرگی در غزه به وقوع پیوسته و باید نقش ایمان و اراده مردم و رزمندگان جبهه مقاومت برای مردم و جهانیان تبیین شود.

معاون وزیر کشور با اشاره به ۴ راهبرد مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت در انتخابات خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که تمام شرایط برای اجرایی شدن این راهبردی‌های مهم فراهم شود و با دستگاه‌های مسئول توافقات لازم در سطح ملی انجام شده است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با تأکید بر تسریع در تقویت زیرساخت‌ها در بخش‌های گوناگون در شعب اخذ رأی گفت: برای انتخابات ۱۱ اسفند ۶۵ هزار شعبه اخذ رأی در کشور پیش‌بینی شده و در این راستا همه دستگاه‌های احراز هویت آماده تحویل است و روند تحویل آن آغاز و تاکنون به نیمی از استان‌ها تحویل داده شده است.

وی با تأکید بر همکاری همه دستگاه‌های استان برای پشتیبانی از ستاد انتخابات استان بوشهر افزود: مطابق با قانون دستگاه‌ها و نهاد‌ها در تأمین تجهیزات و امکانات شعب اخذ رأی نقش دارند و باید توجه داشت که برگزاری خوب انتخابات و تسهیل در روند اخذ رأی رضایت مردم و مشارکت بیشتر را درپی خواهد داشت.

شاهچراغی انتخابات را نماد استقلال، جمهوریت و اسلامیت نظام جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: از همه توان و ظرفیت برای برگزاری انتخاباتی باشکوه استفاده می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->