اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

تعطیلی داوطلبانه سالن‌های غذاخوری مشهد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۱
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۶
تعطیلی داوطلبانه سالن‌های غذاخوری مشهد
رییس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه و حلیم پزان مشهد گفت: صنوف زیرپوشش این اتحادیه به منظور پیشگیری از شیوع کرونا واحد‌های صنفی خود را داوطلبانه تعطیل می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن امیریان افزود: هیچ یک از اعضای زیرپوشش این اتحادیه مجبور به تعطیلی نیستند، اما با توجه به شیوع کرونا و کاهش مشتریان، دارندگان این واحد‌ها خود به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن صنوف زیرپوشش این اتحادیه به ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا از جمله تب سنج مجهز شده‌اند.

وی گفت: با توجه به پیشگیری و مقابله با کرونا شیوه‌نامه رعایت موارد بهداشتی به همه سالن‌های غذاخوری، چلوکبابی‌ها، آشپزخانه‌های مستقر در مشهد ارسال شده و صاحبان آن‌ها موظف شده‌اند کارکنان خود را به دستکش، ماسک، کلاه و مواد ضدعفونی کننده تجهیز کنند.

امیریان افزود: آنان همچنین باید به طور مداوم محل کار خود را با مواد ضدعفونی کننده شست و شو داده و این مواد را در اختیار مشتریان قرار دهند.

وی با اشاره به وجود ۳۰ رستوران برند در مشهد ادامه داد: عمده صاحبان این رستوران‌ها وسیله تب سنج در محل کار خود قرار داده و افرادی را که در رستوران حضور می‌یابند از نظر داشتن علایم کرونا سنجش می‌کنند.

وی گفت: به همه آنان توصیه شده است از ورود افراد دارای علایم سرماخوردگی از جمله تب به سالن‌های غذاخوری جلوگیری کنند.

امیریان تعداد واحد‌های دارای پروانه کسب از این اتحادیه را یکهزار واحد ذکر کرد و افزود: صدور پروانه کسب برای ۲۰۰ واحد صنفی در دست اقدام است و ۳۰ تا ۵۰ واحد از این تعداد نیز غیرمجاز هستند که اخطار پلمب به آن‌ها داده شده است.

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتیجه آزمایش ۸۹ بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی مثبت اعلام شده است.
به گفته دکتر علی اصغر انجیدنی دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هشت نفر در این استان به خاطر ابتلای به این ویروس جان باخته‌اند که ۶ نفر از این تعداد در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر نیز در نیشابور بوده‌اند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->