حسین عباسزاده در گفتوگو با شهرآرانیوز گفت: پس از آغاز به کار چهارمین جایزه ملّی داستان حماسی در ۵ شهریور و به منظور تقویت ابعاد نظری داستان حماسی در بین داستاننویسان سراسر کشور، کارگاههای تخصصی داستان حماسی در استانهای مختلف کشور برگزار شد و تاکنون این اتفاق در ۲۶ استان رقم خورده است.
وی افزود: در برگزاری این کارگاهها، این نکته موردتوجه قرار گرفت که کارگاه صرفاً در مراکز استانها برگزار نشود و در شهرستانهای هر استان که اقبال بیشتری از سوی داستاننویسان وجود داشته باشد، برگزار شود.
عباسزاده خاطرنشان کرد: اساتید این کارگاهها نیز داستاننویسانی از جمله تیمور آقامحمدی، خسرو عباسی، مهدی زارع، مهدی کفاش، بهزاد دانشگر و اسماعیل حاجیعلیان بودهاند که در زمینه نگارش داستانهای حماسی تجربه داشته و برخی از آنها نیز جزو برگزیدگان سه دوره گذشته جایزه ملّی داستان حماسی بودهاند.
وی افزود: با توجه به اعلام آمادگی شهرستانهای استان خراسان رضوی برای برگزاری کارگاههای داستان حماسی، تصمیم بر آن شد که این کارگاهها در شهرستانهای استان نیز برگزار شود و به همین منظور برگزاری کارگاه داستان در ۱۶ شهرستان از جمله تربت حیدریه، تربت جام، خواف، نیشابور، سبزوار، تایباد، گناباد، سرخس و... برنامهریزی شده است.