اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ستاد حقوق بشر ایران: حوادث اخیر در کشور هند عملاً مستضعفان بی‌­پناه را در معرض تیغ وحشیانه­‌ عده‌­ای بی‌وجدان قرار داده ­است

  • کد خبر: ۲۰۰۹۵
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۷
ستاد حقوق بشر ایران:
حوادث اخیر در کشور هند عملاً مستضعفان بی‌­پناه را در معرض تیغ وحشیانه­‌ عده‌­ای بی‌وجدان قرار داده ­است
ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای نوشت: حوادث اخیر در کشور هند، آبرو و حیثیت انسانی همه­‌ی انسان­‌ها را مورد تهدید و خطر قرار داده­ و عملاً مستضعفان بی‌­پناه را در معرض تیغ وحشیانه­‌ی عده‌­ای بی‌وجدان قرار داده ­است

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای تهاجم وحشیانه علیه مسلمانان هندی را شدیداً محکوم نمود و از دولت هند خواست تا حقوق انسانی و شهروندی مسلمانان این کشور را تضمین و اسلام‌­ستیزان و خشونت­‌گرایان را مجازات نموده و جامعه‌ای امن و محیطی آرام برای زندگی مسلمانان هندی، فراهم نماید.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

با عنایت به این که «ایمان به کرامت و ارزش والای انسان» یکی از مبانی شکل­‌گیری جمهوری اسلامی ایران است، جمهوری اسلامی ایران «تعهد برادرانه­ نسبت به همه­‌ی مسلمانان و حمایت بی­‌دریغ از مستضعفان جهان» را رسالت انسانی و وظیفه­‌ی اسلامی خود می­‌داند.

حوادث اخیر در کشور هند، پیش از آن که جان و ناموس و مال برداران و خواهران مسلمان و مظلوم هندی را در معرض هتک و تعرض قرار دهد، آبرو و حیثیت انسانی همه­‌ی انسان­‌ها را مورد تهدید و خطر قرار داده­ و کرامت انسانی را زیر پا گذاشته و عملاً مستضعفان بی‌­پناه را در معرض تیغ وحشیانه­‌ی عده‌­ای بی‌وجدان قرار داده ­است.

هندوستان خانه­‌ی ملتی چندقومی، چندمذهبی و چند زبانی است که مردمان مختلف در این سرزمین وسیع در کنار هم با احترام به تنوع فرهنگی سالیان متمادی است که در کنار هم و به­ صورت مسالمت­‌آمیز زندگی می­‌کنند. کمتر کشوری در جهان وجود دارد که به اندازه­‌ی هند دارای فرهنگ‌های متنوع باشد.

اما در این میان، مسلمانان صرفاً یک اقلیت دینی در میان جمعیت صد‌ها میلیونی هندوستان نبوده ­اند، چراکه اسلام حق بزرگ و منحصر به فردی برای استقلال و آزادی هند و به تبع آن حق ابدی به همه­‌ی هندی­‌ها در طول تاریخ داشته و خواهد داشت. به اذعان بزرگان هند همچون گاندی آزاداندیش، آزادی هندوستان از سلطه­‌ی استعمارگر پیر جزیره و پیروزی هندی­‌ها بر خودبرتربینی و تبعیض­ باوری انگلیسی­‌های خبیث، مرهون پیروی از آموزه­‌های امام حسینعلیه السلام، فرزند شجاع، آزادی­‌خواه و مبارز پیامبر خاتمصلی­‌الله علیه و آله و سلم بوده ­است.

بخش سوم قانون اساسی هند به صراحت در اصول ۱۴ و ۱۵، برابری همه نزد قانون و ممنوعیت تبعیض بر اساس مذهب، نژاد، طبقه یا محل تولد را تضمین نموده و دولت هندوستان نیز همواره بر برابری مدنی و سیاسی شهروندان خود تأکید نموده­ است. با این حال متأسفانه در ایام اخیر افراط‌گرایی خشونت­‌بار، اسلام‌­ستیزی عریان و تضییع حقوق مسلمانان بی­‌گناه از سوی گروه‌­های افراطی در قالب حمله به اماکن، تجمعات و اشخاص مسلمان به­ گونه­‌ای بروز و ظهور داشته است که اراده­ یا توان دولت هند برای تأمین کرامت و حقوق انسانی مسلمانان را در معرض ابهام قرار داده است.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن این که تهاجم وحشیانه علیه مسلمانان هندی را شدیداً محکوم نموده و آن را متأثر از میراث منحوس استعمار انگلیس در هند برای اختلاف­ افکنی میان اقوام و ادیان مختلف می­ داند، بر این باور است در تحلیل و ارزیابی این حوادث خونین نباید نقش رسانه ­های امریکایی برای پنهان­ نگه­ داشتن اشغالگری صهیونیست­‌ها­ و تجاوزپیشگی سعودی­‌ها و انحراف افکار عمومی جهانی به ­ویژه مسلمانان از تمرکز بر روی کشتار وحشیانه ­ی مسلمانان در فلسطین و یمن را نادیده گرفت.

بر این اساس، ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران از همه­‌ی جمعیت­ها و گروه ­های اجتماعی، علمی، فرهنگی و صنفی و به ­ویژه دانشجویان و دانش­ آموزان و نیز شخصیت­‌های سیاسی، اجتماعی، رسانه­ ای، علمی و فرهنگی آزادی­ خواه و مستقل در سراسر جهان درخواست می­ کند تا در برابر هتک حرمت انسان و انسانیت از سوی چند فرد و یا گروه خونخوار ساکت ننشسته و با نقش ­آفرینی خود از کیان انسانیت و مرز‌های حرمت جان و ناموس مسلمانان هندی دفاع نمایند.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران ضمن یادآوری فرهنگ غنی ملت هندوستان، از دولت هند انتظار دارد تا حقوق انسانی و شهروندی مسلمانان این کشور را تضمین نموده و با اسلام­ ستیزی و ترویج خشونت علیه مسلمانان مبارزه کرده و اسلام ­ستیزان و خشونت­ گرایان را مجازات نموده و جامعه‌ای امن و محیطی آرامش‌­بخش برای زندگی عزتمندانه و احترام ­آمیز مسلمانان هندی فراهم نماید.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->