رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق
سرخط خبرها

سازمان ملل، سطح ویرانی در غزه را بی سابقه دانست

  • کد خبر: ۲۰۱۰۲۵
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۴
سازمان ملل، سطح ویرانی در غزه را بی سابقه دانست
در آستانه رای گیری شورای امنیت سازمان ملل برای آتش بس در غزه، آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل متحد (آنروا) سطح ویرانی در غزه را بی سابقه دانست و کمیسرعالی شورای حقوق بشر سازمان ملل از اعضای این نهاد بین المللی خواست که از «آتش‌بس پایدار» حمایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آنروا آژانس سازمان ملل که نیاز‌های آوارگان فلسطینی را تامین می‌کند روز سه‌شنبه به وقت محلی اعلام کرد که بیش از ۶۰ درصد زیرساخت‌های غزه ویران یا آسیب دیده است.

آنروا همچنین اعلام کرد که بیش از ۹۰ درصد از جمعیت غزه آواره شده‌اند.

این آژانس افزود: «این یک سطح حیرت‌انگیز و بی‌سابقه از تخریب و جابجایی اجباری است که در مقابل چشمان ما رخ می‌دهد.»

همزمان، ولکر ترک کمیسرعالی شورای حقوق بشر سازمان ملل در آستانه رای گیری در شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتش بس در غزه اعلام کرد درخواست آتش بس در جامعه بین‌المللی به دلایل بشردوستانه روز به روز بیشتر شنیده می‌شود و نباید نادیده گرفته شود.

این مقام سازمان ملل، دستورات ارتش (رژیم) اسرائیل برای اینکه ساکنان مناطقی در غزه محل زندگی خود را ترک کنند، «متناقض و گمراه‌کننده» خواند.

ولکر ترک تصریح کرد: «با توجه به شدت گرفتن درگیری‌ها در مناطق مختلف نوار غزه، فلسطینی‌ها به سمت جنوب هدایت می‌شوند در حالی که این منطقه بسیار کوچکتر از آن است که بتواند این جمعیت آواره را در خود جای دهد. دیگر هیچ جا در غزه امن نیست.»

پیش از این، تور ونسلند هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح خاورمیانه اعلام کرد: «در حالی که جنگ بین اسرائیل و حماس در غزه ادامه دارد، سال ۲۰۲۳ درحالی به اتمام می‌رسد که به عنوان یکی از مرگبارترین سال‌ها در تاریخ این درگیری است و وضعیت تقریباً در همه زمینه‌ها رو به وخامت است.»

تور ونسلند هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح خاورمیانه روز سه‌شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره وضعیت فلسطین گفت: در طول دوره این گزارش، خصومت‌ها در داخل غزه ادامه یافته است و نیرو‌های اسرائیلی به سمت خان یونس در بخش جنوبی نوار غزه پیشروی کرده‌اند و عملیات (حملات) خود را در پایگاه‌های گزارش شده حماس در شمال، در اردوگاه آوارگان جبالیا و محله شجاعیه و همچنین در بیمارستان کمال عدوان تشدید کرده‌اند. حملات هوایی شدید اسرائیل در سراسر نوار غزه ادامه دارد.

وی افزود: بیش از هزار کشته که اکثریت آن‌ها فلسطینی بودند به آمار تلفات این جنگ اضافه شده است. تلفات غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان غیرقابل تحمل است.

این مقام سازمان ملل تصریح کرد: ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه همچنان با چالش‌های تقریبا غیرقابل حلی مواجه است. در میان آوارگی در مقیاس غیرقابل تصور و خصومت‌های فعال، سیستم واکنش بشردوستانه در آستانه شکست است. اقدامات محدود اسرائیل از جمله اجازه ورود سوخت، غذا و گاز و باز کردن گذرگاه کرم شالوم برای ورود تجهیزات بشردوستانه به غزه مثبت است، اما بسیار کمتر از نیاز‌ها جهت رسیدگی به فاجعه انسانی در غزه است.

ونسلند ادامه داد: بخش شمالی نوار به دلیل ناامنی و همچنین محدودیت‌های دسترسی اعمال شده توسط اسرائیل، عمدتاً برای فعالان بشردوستانه غیرقابل دسترس است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->