خبرنگار نیویورک تایمز خطاب به مجری صداوسیما: انشالا نجف ببینمت ویدئو | شهروندان مشهدی، دست‌اندرکاران صندوق‌های اخذ رأی ویدئو | توصیه‌های على‌اکبر صالحى به آن‌هایی که هنوز تصمیمى براى رأى‌دادن نگرفته‌اند عذرخواهی وزیر کشور از ایرانیان خارج‌ازکشور که امکان شرکت در انتخابات را نداشته‌اند انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ تا چه ساعتی تمدید شد؟ تاکنون در خراسان‌رضوی، ٨۵ درصد افراد با کارت‌ملی و ١۵ درصد با شناسنامه رأی دادند ماجرای جمع‌آوری سازه تبلیغاتی یکی از نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در مشهد چه بود؟ اطلاعیه شماره ۲۱ و ۲۲ ستاد انتخابات کشور (۸ تیر ۱۴۰۳) رئیس کمیته آموزش ستاد انتخابات خراسان‌رضوی: شبیه‌سازی فرایند انتخابات چند روز قبل از آغاز رأی‌گیری، در مشهد انجام شد + فیلم پلیس فتا تهران خبر داد: احضار ۴ نفر به‌دلیل دست‌کاری در نظرسنجی‌های انتخاباتی بیشترین تخلفات انتخاباتی در مشهد تاکنون شامل چه مواردی بوده است؟ گزارش المیادین از برگزاری انتخابات در ایران ۴۰ روز پس از شهادت رئیس‌جمهور کاندیدا‌ها کجا رأی دادند و پس از آن چه کردند؟ + عکس اطلاعیه شماره ۲۰ ستاد انتخابات کشور (۸ تیر ۱۴۰۳) فرماندار مشهد: مشارکت مردم در انتخابات نسبت به گذشته ٢٠ درصد افزایش یافته است در تمامی شعب اخذ رأی مشهد، امنیت کامل برقرار است ویدئو | نحوه درخواست شعبه سیار در سراسر کشور مدیرکل ثبت‌احوال خراسان‌رضوی: هیچ فرد واجد شرایط اخذ رأی نباید از شعبه برگردد استقرار صندوق اخذ رأی در ایستگاه مترو شریعتی مشهد اطلاعیه شماره ۱۹ ستاد انتخابات کشور (۸ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سخنگوی کاخ سفید: پاکستان با تهدید تروریسم از سوی افغانستان مواجه است

  • کد خبر: ۲۰۱۱۸۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
  • ۱
سخنگوی کاخ سفید: پاکستان با تهدید تروریسم از سوی افغانستان مواجه است
سخنگوی کاخ سفید با اظهار اینکه اسلام‌آباد شریک کلیدی واشنگتن در منطقه است، افزود پاکستان با خطر تروریسم از افغانستان مواجه است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در یک نشست خبری درباره سفر رئیس ستاد ارتش پاکستان به آمریکا و نتایج آن بر نقش اسلام‌آباد در منطقه گفت: پاکستان شریک کلیدی آمریکا در منطقه باقی می‌ماند.

وی درباره حملات اخیر علیه نیرو‌های پاکستانی در تأیید اظهارات مقامات اسلام‌آباد افزود: پاکستان همچنان با تهدید تروریسم در آن سوی مرز (افغانستان) مواجه است.

کربی در ادامه انجام این حملات با استفاده از سلاح‌های آمریکایی و رها کردن تسلیحات نظامی توسط نیرو‌های این کشور هنگام خروج شتاب‌زده از افغانستان را تکذیب کرد.

سخنگوی کاخ سفید دراین‌باره گفت: من گزارشی درباره استفاده از سلاح‌های آمریکایی ندیده‌ام، اما اجازه بدهید به شما یادآوری کنم؛ ما سلاح‌های زیادی در افغانستان باقی نگذاشتیم، این یک مغالطه است، این مسخره است.

وی افزود با پیشروی طالبان، نیرو‌های امنیتی افغان تصمیم گرفتند جنگ نکنند و سلاح‌های خود را زمین بگذارند و سلاح‌های باقیمانده در افغانستان متعلق به نیرو‌های افغان است.

«عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان پیش از عزیمت به آمریکا با «تام وست» نماینده ویژه این کشور برای افغانستان دیدار داشت. وست پس از این دیدار در اطلاعیه‌ای تصریح کرده بود: ایالات متحده علیه تروریسم در منطقه، در کنار پاکستان می‌ایستد.

این اظهارات در حالی مطرح شد که مقام‌های پاکستانی مدعی هستند تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) با حمایت طالبان افغانستان حملاتش را افزایش داده و مهاجران افغان را نیز به دست داشتن در ناامنی‌ها و فعالیت‌های تروریستی در پاکستان متهم می‌کنند.

از سوی دیگر اخیراً نیز «جان اچکزی» وزیر اطلاع‌رسانی ایالت بلوچستان پاکستان از آمریکا خواسته بود تا به‌جای هشدار دادن به طالبان، برای هدف قرار دادن پناهگاه‌های شبه‌نظامیان در افغانستان، در پاکستان پایگاه‌های پهپادی ایجاد کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۴
0
0
هر کشتاری مانند دفاع از جان و مال را نمیتوان ترور نامید و تروریست دقیقا کسی است که دگرکیشان را مستحق مرگ میداند. پس از جنگهای ویرانگر جهانی اول و دوم که با ترور ولیعهد پادشاه مجارستان- اتریش توسط یک مسلمان صرب اغاز شد، جهان متنفر از جنگ و متمرکز بر علم و اقتصاد دانش بنیان، با تهاجم گسترده و غافلگیرانه و وحشیانه تروریسم سازمان یافته، متشکل از افراد عمدتا جاهل و فقیر و مستعد جرم و جنایت روبروشد. ناتوانی سیاستمداران در مقابله با شیوه های نفوذ و جنگ و گریز با سپر مردمی، و عدم شناسائی ریشه های حمایتی ان با هزینه های بسیار سنگین که نمیتواند یک نیروی خودجوش ومستقل باشد، موجب تعامل سیاستمدارن قدرتها با سران تروریسم در قبال منافع پیشنهادی وسوسه انگیز، و گسترش انفجاری قدرت تروریسم و بروز بحرانهای جهانی شد. تروریسم، تفکری انحرافی و گزینشی و اهریمنی قدرتگرایانه از دین با محوریت جنگ و کشتار و نابودی دگر کیشان و دگراندیشان است که در راه تحقق حکومت جهانی، هر جرم و جنایتی را مجاز و مقدس میداند. دموکراتهای امریکا بعنوان متهمین اوضاع کنونی جهان باید اعدام شوند.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->