درباره «عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است»، شعر ماندگار شاعر خراسانی عهد ناصری رویداد صدرخوانی در شهر کتاب مشهد + زمان برگزاری سریال‌های «مرضیه» و «عشق کوفی» در شبکه جهانی جام‌جم + زمان پخش «همه بچه‌های خوب» در روز ملی ادبیات کودک و نوجوان برد پیت با «اف یک» در راه سینما زمان پخش سریال‌های محرم ۱۴۰۳ + خلاصه داستان استفاده از ظرفیت‌های ادبی در راستای توانمندسازی کودکان و نوجوانان امیر آقایی با «کارزار» به سینما می‌آید دوبله «بهولا» برای پخش از شبکه نمایش جایزه جشنواره ایسکیا ایتالیا به فیلمبردار «آه سرد» رسید برنامه اکران سینما‌ها در دهه اول محرم ۱۴۰۳ مخاطبان تصور دقیقی از نمایش عروسکی ندارند «پیکار علیه ظالمان پیشه ماست» | درباره شعر عاشورایی، از مرثیه سرایی تا ظلم ستیزی «حسین مسافر آستانه» رئیس انجمن تئاتر بسیج هنرمندان شد «من نفرت‌انگیز ۴» در گیشه، طوفان به‌پا کرد تمجید مدیر نتفلیکس از «جدایی نادر از سیمین» اصغرفرهادی صحبت‌های رعنا آزادی‌ور درباره «زخم کاری ۳» در برنامه «۳۶۰ عادل فردوسی‌پور» + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۴
آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد
هیات داوران مرحله استانی جشنواره سرود فجر کار ارزیابی و داوری آثار راه یافته را از مشهد آغاز می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین جشنواره ملی سرود فجر داوری آثار در مرحله استانی را آغاز کرده است. این داوری‌ها از مشهد شروع شده و در روز‌های پیش‌رو در تهران، اصفهان و میناب ادامه می‌یابد.

شهلا میلانی، مجید اخشابی، امید رهبران و قاسم صرافان داورانی هستند که در این مرحله آثار را داوری می‌کنند.

در روز‌های گذشته نخستین مرحله این جشنواره یعنی انتخاب آثار انجام شده و هم اکنون مرحله داوری در بخش استانی در حال انجام است.

آثار برگزیده در این بخش، به مرحله سوم یعنی بخش راهبری وارد می‌شوند. آخرین مرحله این جشنواره هم به صورت کشوری در تهران و با معرفی برگزیدگان نهایی انجام خواهد شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی سرود فجر، هشتصد گروه در جشنواره ثبت نام کردند که از این میان و پس از داوری مرحله گروهی ۸۱ گروه به مرحله استانی راه یافتند.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است که در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند.

بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

اختتامیه این جشنواره اردیبهشت ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->