نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رییس جمهور در پیامی برای روز فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم آغاز مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد

  • کد خبر: ۲۰۱۱۹۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۴
آغاز داوری بخش استانی جشنواره سرود فجر از مشهد
هیات داوران مرحله استانی جشنواره سرود فجر کار ارزیابی و داوری آثار راه یافته را از مشهد آغاز می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین جشنواره ملی سرود فجر داوری آثار در مرحله استانی را آغاز کرده است. این داوری‌ها از مشهد شروع شده و در روز‌های پیش‌رو در تهران، اصفهان و میناب ادامه می‌یابد.

شهلا میلانی، مجید اخشابی، امید رهبران و قاسم صرافان داورانی هستند که در این مرحله آثار را داوری می‌کنند.

در روز‌های گذشته نخستین مرحله این جشنواره یعنی انتخاب آثار انجام شده و هم اکنون مرحله داوری در بخش استانی در حال انجام است.

آثار برگزیده در این بخش، به مرحله سوم یعنی بخش راهبری وارد می‌شوند. آخرین مرحله این جشنواره هم به صورت کشوری در تهران و با معرفی برگزیدگان نهایی انجام خواهد شد.

با پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی سرود فجر، هشتصد گروه در جشنواره ثبت نام کردند که از این میان و پس از داوری مرحله گروهی ۸۱ گروه به مرحله استانی راه یافتند.

جشنواره ملی سرود فجر شامل ۲ بخش رقابتی و جانبی است که در بخش رقابتی گروه‌ها در قالب گروه‌های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده‌اند.

بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان‌نامه و رساله با موضوع‌هایی درباره جمع‌خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.

اختتامیه این جشنواره اردیبهشت ۱۴۰۳ در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->