غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند
سرخط خبرها

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: دانشمندان ما باید در خدمت رفع مسائل پزشکی روز کشور باشند

  • کد خبر: ۲۰۱۳۱۹
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: دانشمندان ما باید در خدمت رفع مسائل پزشکی روز کشور باشند
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: علم باید در خدمت رفع مشکلات و کاهش هزینه‌های درمان برای مردم باشد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، یونس پناهی در همایش تقدیر از پژوهشگران و محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد که امروز، ۳۰ آذر ماه در ساختمان شهدای سلامت برگزار شد، تأکید کرد: باید تحقیقات را در راستای حل مشکلات فعلی و آتی کشور در حوزه سلامت سوق دهیم که مسئولان، محققان و دانشجویان در کنار هم در این خصوص وظایفی دارند.

وی با اشاره به ارزشیابی دانشگاه‌ها اضافه کرد: در سال‌های آتی باید مدل ارزیابی رسیدن به مرجعیت علمی باشد. دانشگاه‌ها باید خودشان را آماده کنند، چون این ارزشیابی‌ها قطعاً تغییر خواهد کرد. هدف باید رفع مشکلات روز و آتی کشور باشد. مسلماً ارزیابی‌ها همان چیزی است که ما می‌خواهیم از دل آن به مردم پاسخ دهیم.

پناهی با بیان اینکه اگر در مرکز تحقیقات ما دانشجو نقشی نداشته باشد اقدام مؤثری نخواهیم داشت، گفت: مسائل مربوط به فناوری مسائل جدی کشور است. از نظر تولید علم در منطقه اول و در دنیا پانزدهم هستیم، اما بسیاری از کشور‌ها شتاب علمی بالایی دارند و اگر در کشور این شتاب سرعت بگیرد محقق و دانشجو باید در کنار بستر‌ها باید کار کاربردی را انجام دهند.

وی افزود: در فناوری در میان ۱۳۳ کشور جهان در جایگاه ۶۲ قرار داریم که با توجه به ظرفیت‌ها می‌توانیم رتبه بهتری هم داشته باشیم. این رتبه نشانگر این است که بخش فناور ما هنوز شکل کاربردی به خود نگرفته است. مسلماً ما در تولید علم باید به سمت توسعه فناور و ثروت‌آفرینی حرکت کنیم و در نهایت در سفره مردم چیزی به نمایش بگذاریم.

وی افزود: ما نمی‌توانیم دانشمندان یک درصدی جهان را در کشور داشته باشیم، اما در کنار آن هزینه‌های سلامت بالایی هم داشته باشیم ما باید دانشمندان را در راستای رفع نیاز‌های جامعه تربیت کنیم این تنها با اصلاح نگرش‌ها انجام می‌شود. تحقیقات باید مسئله محور باشد که این نیاز‌مند تغییر نگرش است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تأکید کرد: باید هزینه‌های درمان را با کمک تحقیقات کم کنیم و تحقیقات بابد پاسخگوی این نیاز‌ها باشد. باید به جوانان و دانشجو‌ها بها دهیم. این‌ها آینده کشور هستند. از سال آینده در ارزیابی دانشگاه‌های علوم پزشکی در همه ابعاد نقش دانشجو در کسب رتبه و نمره دانشگاه تأثیر دارد.

در این مراسم از دانشمندان یک درصدی پر استناد دنیا، برگزیدگان جشنواره رازی، فناور برتر، فعالان در مجلات علمی و پژوهشی دنیا، برگزیدگان در کتاب و ترجمه و رجیستری تقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->