مردم خراسان‌ بیشتر درباره کدام کاندیدا جستجو کردند؟ + اینفوگرافیک پیش‌بینی مشارکت ۵۰ درصدی در انتخابات ریاست‌جمهوری در خراسان‌رضوی برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در صداوسیما | امروز (یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳) تشنه روحیه جهاد سازندگی هستیم تاکید مقام ارشد یمنی بر تداوم ممنوعیت کشتیرانی به سمت بنادر اشغالی فلسطین حمله مجدد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان تظاهرات علیه نتانیاهو به خشونت کشیده شد + فیلم سوناک: لفاظی‌های هسته‌ای مقام‌های روس هیچ توجیهی ندارد شولتس ادعا کرد: روسیه هرگز برای صلح تلاش نکرد کشته‌شدن سه نظامی صهیونیست دیگر در نوار غزه | شمار کشته‌های تل‌آویو به ۱۱ تن رسید خانواده اسرا: نتانیاهو تبادل اسراء را بپذیرد | جان اسرا درخطر است واکنش نتانیاهو و سران اسرائیل به کشته شدن هشت نظامی رژیم صهیونیستی در رفح ارتش یمن دو کشتی عازم اسرائیل را غرق کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) قاضی‌زاده هاشمی در میزگرد اقتصادی: خط فقر مطلق را اصلاح می‌کنیم | پیش‌بینی نظام جبران پورمحمدی: برنامه ششم زیر ۳۰ درصد اجرا شده است + فیلم دیدار علی باقری و رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای روسیه یورش پلیس سوئد به تجمع حامیان فلسطین در استکهلم نحوه هلاکت ۸ نظامی اسرائیلی به روایت رسانه‌های عبری واکنش روسیه به بسته جدید تحریمی انگلیس حمید نوری کیست؟+بیوگرافی
سرخط خبرها

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه حق تعیین سرنوشت را تصویب کرد

  • کد خبر: ۲۰۱۲۲۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه حق تعیین سرنوشت را تصویب کرد
در بحبوحه تشدید حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای تحت حمایت پاکستان در مورد "تحقق حق جهانی تعیین سرنوشت" را به تصویب رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، این قطعنامه توسط تعداد زیادی از کشور‌ها از مناطق مختلف جهان حمایت شد و با اجماع به تصویب رسید.

حق مردم برای تعیین سرنوشت یک اصل اساسی است که در ماده ۱ منشور سازمان ملل متحد و حقوق مدنی و سیاسی و اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و همچنین "اعلامیه و برنامه اقدام وین" بیان شده است.

این قطعنامه مجددا بر حمایت «صریح» از تحقق حق تعیین سرنوشت برای مردمی که تحت «اشغال خارجی، سلطه استعمار و کنترل» زندگی می‌کنند، تاکید کرد.

در بیانیه نمایندگی پاکستان در سازمان ملل در این زمینه آمده است: «این قطعنامه به شدت با اقدامات اشغالگرانه، مداخله و تجاوز خارجی مخالف است و از کشور‌های مسئول می‌خواهد که فوراً چنین اقداماتی را متوقف کنند.»

بیش از چهار دهه است که اسلام آباد این قطعنامه مهم را به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: «این ابتکار سالانه پیام امیدی را برای مردمی که در اشغال خارجی زندگی می‌کنند، ارائه می‌کند. این شرایط مانند جامو و کشمیر اشغال شده توسط هند و در سرزمین‌های اشغالی فلسطین است که از حق تعیین سرنوشت محروم شده‌اند.»

 وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم اسرائیل از ۱۵ مهر (هفتم اکتبر) به نوار غزه تاکنون به ۱۹ هزار و ۶۶۷ نفر رسیده و شمار زخمی‌ها نیز به ۵۲ هزار و ۵۸۶ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->