زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند
سرخط خبرها

تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۰۱۷۱۴
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۹
تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳
بنابر اعلام معاون وزیر کار و رفاه، اجرای این طرح در بودجه سال آینده نیز پیش‌بینی شده، اما جامعه تحت پوشش آن از هفت دهک کنونی، افزایش نخواهد یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح کالابرگ الکترونیک که از خردادماه امسال به اجرا درآمد، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر که طبق نظر انستیتو تغذیه ایران به تأیید رسیده بود در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

فاز اول اجرای این طرح به گونه‌ای بود که سه دهک اول درآمدی و مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد، از امتیاز تشویقی آن بهره‌مند می‌شدند و اگر ۷۰ درصد مبلغ یارانه خود را از میان این ۱۱ قلم خریداری می‌کردند، مبلغ یارانه آن‌ها ۲۰ درصد افزایش می‌یافت، اما در مرحله دوم، طرح کمی متفاوت بود به گونه‌ای که سه دهک اول درآمدی و مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) از امتیاز تشویقی بهره‌مند شدند، با این تفاوت که شرط بهره‌مندی از افزایش اعتبار، خرید حداقل ۲۰۰ هزار تومان از اعتبار یارانه اعلام شد و درصورتی که سرپرستان خانوار این مبلغ از یارانه خود را از میان اقلام کالا‌های اساسی خریداری می‌کردند، مشمول امتیاز تشویقی ۱۲۰هزارتومانی می‌شدند.

به مرور این یارانه تشویقی گسترش یافت و تا دهک هفت درآمدی را دربرگرفت؛ به عبارتی در صورتی که هفت دهک درآمدی ۲۰۰هزارتومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری کنند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰هزارتومانی خواهند شد؛ به بیانی دیگر با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزارتومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافته است.

علیرضا عسگریان، معاون رفاهی و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جدیدترین اظهارات خود درباره میزان استقبال مردم از طرح کالابرگ اظهار کرد: سه چهار ماه اول اجرا، میزان مشارکت در طرح کالابرگ، حدود ۱۰۰ هزارنفر در ماه بود، اما در دو ماه اخیر حدود ۴ میلیون خانوار استقبال کردند یعنی با یک شیب تیز این میزان افزایش پیدا کرده به طوری‌که در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از مردم در طرح کالابرگ مشارکت دارند و از آن استفاده می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه خانواری که یارانه دریافت می‌کند چنانچه مادر شیرده دهک اول داشته باشد یا کودک دچار سوءتغذیه شناسایی شده، علاوه بر یارانه، حساب آن‌ها بابت طرح امنیت غذایی مادر و همچنین کودک نیز جداگانه شارژ می‌شود و این درحالی‌است که مشمول یارانه تشویقی ۱۲۰ هزارتومانی در صورت خرید کالا با پول یارانه هم می‌شوند، گفت: این یک بسته کامل خانوادگی است برای حمایت از خانواده‌ها و اجرای قوانین جوانی جمعیت.

معاون وزیر رفاه درخصوص تمهیدات دولت برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال آینده نیز گفت: به نظر من این طرح در سال ۱۴۰۳ هم ادامه پیدا می‌کند، چون در بودجه ۱۴۰۳ هم لحاظ شده است. در سال آینده هر سه تا طرح را داریم (کالابرگ، امنیت غذایی مادران شیرده و همچنین کودکان)؛ البته طرح کالابرگ از هفت دهک افزایش پیدا نمی‌کند و روی ۶۱ میلیون نفر (جامعه تحت پوشش کنونی) متوقف می‌ماند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->