نتانیاهو: ما در جنگی در چند جبهه هستیم فردا دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ اولین مناظره ۶ کاندیدای انتخابات ۱۴۰۳ + جزئیات وضعیت مطالب تولید شده در شبکه‌های اجتماعی با موضوع نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری (۲۳ تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳) + اینفوگرافیک قالیباف: آرمان‌گرایی واقع‌بینانه در سیاست خارجی بهترین روش و رویکرد برای این سیاست است جمهوری آذربایجان از درگیری مرزی با ارمنستان خبر داد موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان؛ به‌مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیرخم ستاد انتخاباتی پورمحمدی در خراسان‌رضوی فعال شد دولت‌های اروپایی به وقتش اپوزیسیون‌های ایرانی را دور می‌زنند ۳۴۴ صندوق اخذ رأی به خارج از کشور ارسال شده است | بیشترین صندوق در آمریکاست اولویت‌های دولت چهاردهم در حوزه حقوق کودکان چیست؟ آخرین اخبار از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) کنعانی: ایران هر جسورِ ماجراجو را ناکام و پشیمان خواهد کرد مردم خراسان‌ بیشتر درباره کدام کاندیدا جستجو کردند؟ + اینفوگرافیک پیش‌بینی مشارکت ۵۰ درصدی در انتخابات ریاست‌جمهوری در خراسان‌رضوی برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در صداوسیما | امروز (یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳) تشنه روحیه جهاد سازندگی هستیم تاکید مقام ارشد یمنی بر تداوم ممنوعیت کشتیرانی به سمت بنادر اشغالی فلسطین حمله مجدد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان تظاهرات علیه نتانیاهو به خشونت کشیده شد + فیلم سوناک: لفاظی‌های هسته‌ای مقام‌های روس هیچ توجیهی ندارد
سرخط خبرها

انتخابات «تمام‌الکترونیک» امسال برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۰۱۸۳۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
انتخابات «تمام‌الکترونیک» امسال برگزار می‌شود؟
ستاد انتخابات کشور ۳ سناریو برای برگزاری انتخابات الکترونیک آماده کرده و در حال رایزنی با شورای نگهبان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو ماه تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین مجلس خبرگان، در ۱۱ اسفند باقی‌مانده و بسیاری از گروه‌های جامعه منتظرند بدانند که سرانجام انتخابات تمام‌الکترونیک چه خواهد شد.

برگزاری انتخاباتِ تقریباً تمام‌الکترونیک در دو دوره‌ی گذشته (اسفند ۱۳۹۸ و خرداد ۱۴۰۰) برای رأی‌دهندگان تجربه‌ی جدیدی بود و این روش می‌تواند به تسهیل فرآیند‌های متعدد امر انتخابات کمک کند.

در آن دوره از انتخابات، احراز هویت رأی‌دهندگان با استفاده از دستگاه‌های احراز الکترونیکی صورت می‌گرفت، ولی همچنان فرد باید خودش رأی‌ش را بر کاغذ می‌نوشت و در صندوقِ غیرالکترونیک می‌انداخت.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده بود در این زمینه ۳ سناریو دارد و در حال جمع‌بندی با شورای نگهبان است.

در ماده ۱۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی آمده «وزارت کشور موظف است در صورت موافقت شورای نگهبان در اولین انتخابات پس از تصویب این قانون با در نظر گرفتن سهولت رأی دادن، تسریع در شمارش آراء و حضور و مشارکت رأی‌دهندگان، فرایند رأی دادن و شمارش آراء را در حداقل یک‌هشتم حوزه‌های دارای تعدد کرسی مجلس، به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار نماید.»

طبق آخرین اخبار، گفت‌وگوی ستاد انتخابات و شورای نگهبان رو به پایان است و باید منتظر اعلام نظر نهایی دستگاه مربوطه (شورای نگهبان) ماند.

به‌گفته‌ی ستاد انتخابات کشور، ۳۴ هزار صندوق وجود دارد که امکان برگزاری انتخابات الکترونیک در یک‌هشتمِ حوزه‌های انتخابیه دارای تعدد کرسی هست. در این ۳ سناریو از حوزه‌های دارای تعدد کرسی و بعضا تک‌کرسی استفاده شده است.

این در حالیست که با انتخابات تمام‌الکترونیک، بسیاری از فرآیند‌های اجرایی، شمارش، احراز، تجمیع و ... تسهیل و تسریع شده و دقت و صحت بالاتری به‌دست می‌آید.

با در نظر گرفتن اینکه این امر نیازمند آموزش‌های متعدد به عوامل و هم‌چنین رأی‌دهندگان است، ولی می‌تواند تجربه‌ی جدید و تازه‌ای در چهلمین انتخابات در ۴۵ سال عمر جمهوری اسلامی باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->