سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

راهکارهای بهبود کیفیت هوای سرخس صرفاً مُسکن‌های مقطعی است

  • کد خبر: ۲۰۱۸۵۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
راهکارهای بهبود کیفیت هوای سرخس صرفاً مُسکن‌های مقطعی است
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان سرخس گفت: باید اقدامات جدی‌تری در خصوص کیفیت هوای سرخس صورت بگیرد که بعضاً هزینه‌بر و زمان‌بر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد ملتجی درخصوص شاخص کیفیت هوای سرخس، اظهار کرد: هجوم ریزگرد‌ها به عنوان مهمان ناخوانده مردم سرخس از روز پنجشنبه هفته گذشته شدت گرفته و همچنان مردم را آزار می‌دهد.

وی عنوان کرد: وضعیت کیفیت هوا در این شهرستان به واسطه وجود ذرات معلق گردوغبار برای همه گروه‌ها «خطرناک» اعلام شده است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان سرخس عنوان کرد: شاخص حجم ذرات با قطر PM ۱۰ به بالای ۴۲۵ میلی‌گرم در متر مکعب رسیده است که شرایط خطرناکی محسوب می‌شود.

ملتجی با بیان اینکه مدت‌هاست درگیر این معضل هستیم، در پاسخ به این سؤال که آیا تصمیمات خاصی برای تعطیلی اماکن در شهرستان گرفته شده است یا نه؟ گفت: هر چند تصمیمات لازم در کارگروه مدیریت بحران به ریاست جناب فرماندار گرفته می‌شود همانند تعطیل کردن مدارس در روز شنبه، اما در واقع تا کی می‌توانیم مدام مدارس، ادارات و... را تعطیل کنیم.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان سرخس اظهار کرد: این اقدامات فقط مسکن مقطعی هستند و باید اقدامات جدی‌تری در این خصوص صورت بگیرد که بعضاً هزینه بر و زمان‌بر است.

وی تصریح کرد: هر روز درگیر معضل ریزگرد‌ها هستیم و اگر قرار باشد مردم بیرون نیایند و مغازه‌های خود را تعطیل کنند عملاً با مشکلات جدی‌تری مواجه خواهیم شد.

ملتجی افزود: در وضعیت فعلی فقط می‌توانیم هشدار دهیم که مردم بیرون نیایند و در صورت ضرورت از ماسک‌های چند لایه استفاده کنند و زمان ماندنشان را در بیرون از منزل به کوتاه‌ترین حد ممکن برسانند، همچنین توصیه می‌شود بیماران ریوی، سالمندان، کودکان و بانوان باردار از فعالیت در فضای باز پرهیز کرده و افراد عادی دیگر نیز تا حد ممکن از منزل خارج نشوند، اما تا چه زمانی می‌توانیم به این وضعیت ادامه دهیم.

وی درباره دستاورد سفر مسئولان کشوری و استانی به این شهرستان برای بررسی وضعیت ریزگردها، گفت: یکی از نتایج بسیار خوب حضور مسئولان عالی‌رتبه کشوری در سرخس اختصاص اعتبارات مقابله با گردوغبار و ریزگرد‌ها در خراسان رضوی به دو شهرستان سرخس و خواف بود، همچنین مقرر شد که ۷۰ درصد این اعتبارات به سرخس تخصیص یابد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان سرخس افزود: علیرغم این تصمیمات، اما تمام تخصیص‌ها منوط به انجام مطالعات توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی درخصوص ریزگرد‌ها و کانون‌های ریزگرد است، عملاً اعتبارات پس از به نتیجه رسیدن مطالعات و بررسی در کارگروه ویژه به شهرستان تخصیص خواهد یافت.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین اطلاعات مطالعات انجام و تحویل ستاد مقابله با ریزگرد‌ها شده است، عنوان کرد: چون مردم نمی‌توانند زندگی‌شان را مدام تعطیل کنند و باید بیرون بیایند درخواست داریم برای کمتر آسیب دیدن مراقبت‌ها و حفاظت‌های فردی خودشان را رعایت کنند و حتماً با ماسک تردد کنند.

ملتجی در ادامه به کانون‌های داخلی گردوغبار در سرخس اشاره کرد و گفت: خانگیران- گنبدلی، چاله‌زرد-آبمال و کانون صمدآباد سه کانون داخلی گردوغبار فعال در شهرستان سرخس هستند، در این مناطق خاک دچار فرسایش شده و زمانی که باد سرعت و شدت بیشتری پیدا می‌کند موجب بلندشدن گردوغبار از این کانون‌ها و به تبع آلودگی هوا می‌شود.

شهرستان سرخس با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، دارای ۲ شهر سرخس و مزداوند و ۶۸ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار است که ۵۵ درصد جمعیت آن در روستا‌ها سکونت دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->