به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا دبیر در حاشیه افتتاح مجموعه ورزشی شهید حیدریان گفت: تیمهای ملی در اردو هستند و طبق چرخه مشخص است کدام نفرات باید به کرواسی بروند، با وزارت امور خارجه هم صحبت کردیم که ویزای تیم هم بیاید، چون همین الان هم دیر شده است. همه چیز در چرخه انتخابی تیم ملی مشخص است. همه چیز را از قبل نوشتیم و همه تکلیف خود را میدانند. طبق چرخه نفرات به اردو دعوت میشوند.
وی ادامه داد: اردو هم حریف تمرینی میخواهد و هم کشتیگیر جوان؛ کسی که بالای ۳۰ سال است و در چرخه هم نیست را چرا باید به اردو بیاوریم؟ به جای او یک جوان ۱۸-۱۹ ساله میآوریم، با دید آینده محوری. هم کشتی گیران هم مربیان و هم خبرنگاران قبل از اظهارنظر چرخه را بخوانند. نفراتی که دعوت به اردو میشوند باید کسانی باشند که شانس حضور در المپیک یا اگر جهانی اوزان غیرالمپیکی برگزار شود، را دارند. فلسفه اردو این است، دوستان نقد میکردند چرخه را نخواندند.
رئیس فدراسیون کشتی درباره موضوع بحث برانگیز ابطال حواله واردات خودروی فوتبالیستها خاطرنشان کرد: اینکه فوتبالیستها گرفتند حقشان هست. آنها زحمت میکشند و باعث افتخارند؛ پرچم کشور را بالا میبرند، ولی اگر از همان اول همه را میدیدند این اتفاق نمیافتاد. آنها حقشان هست، ولی جایگاه کشتی در مدال آوری مشخص است. بازیهای آسیایی را نگاه کنید. چه زمانی که ورزش کردم و چه حالا، در مورد خودم نگفتم، ولی همان موقع که خودرو به فوتبالیستها دادند گفتم کار بزرگی کردید و نوش جانشان، ولی کاش رشتههای دیگر را هم میدیدید و این بحثها را مدیریت میکردید. ما هم نامهای نوشتیم و ۲۱ کشتی گیر و مربی را معرفی کردیم تا به آنها هم حواله خودرو داده شود.
دبیر همچنین درمورد جدایی پژمان درستکار از تیم ملی کشتی آزاد گفت: مسیری داریم که آن را جلو میبریم. درستکار را جزو چند مربی خوب ایران میدانم و هنوزم از نظر من جزو بهترین مربیان ایران است. نظر من عوض نمیشود، اما فکر میکنم خود آقا پژمان باید توضیح دهد که چرا استعفا کرد. دیدم چند جا نوشتند او استعفا نکرده، اما استعفای کتبیاش هست و خودش توضیح دهد. من هم نمیدانم، اما به عنوان مدیر باید تصمیم میگرفتم. هنوز هم خیلی قبولش دارم.
وی درباره انتخاب محسن کاوه تصریح کرد: او را هم خیلی قبول دارم، من یکی از شاگردان محسن کاوه بودم. اتفاقی باید در کشتی ایران بیفتد. با غلامرضا محمدی و کاوه صحبت کردم، ما باید کاری کنیم که سرمربیگری تیم ملی رقابتی شود. یک عده میخواهند با شومنی سرمربی تیم ملی شوند. سر علی دبیر کلاه نمیرود حداقل در این یک مورد، با شومنی نمیشود. تا روزی که من هستم تا کسی کمک نایستد در هیچ ردهای او را به عنوان سرمربی انتخاب نمیکنم. مگر میشود یک کشتی گیر یکدفعه به المپیک برود؟ باید ردهها را طی کند. مربیگری هم همین است. یکسری از قهرمانان که روحیهشان لطیف است وقتی از کشتی میروند توقع نه شنیدن ندارند. این کمک مربی بودن تحمل نه شنیدن را به آنها یاد میدهد. امیدوار هستیم به دورهای برسیم که آنقدر دستمان باز شود و گزینه داشته باشیم که گیر کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی در مورد افتتاح مجموعه شهید حیدریان در شادآباد عنوان کرد: این ساخت و سازها کار فدراسیون کشتی نیست، ولی سکان کشتی دست من است، خوب یا بد، اما من نمیتوانم بیتفاوت باشم. این کار اداره کلهاست. آنها باید بسازند، ولی نمیتوانیم از این کار ساده بگذریم. باید در محلات کم برخوردار بسازیم. این دومین مجموعه بود، سه مجموعه دیگر هم در تهران داریم. مازندران را هم آمار گرفتم در ۶ ماه گذشته کلی سالن راه انداختند. رئیس هیئتها باید کشتی را توسعه دهند. قبلاً هم گفته بودم کشتی دو مشکل دارد هیئتهای کم کار و مربیان کم سواد. باید در راستای دانش افزایی هم کار کنیم. هیئتها سالن بگیرند از همه جا و در اختیار مربیان بگذارند و ما هم دانش افزایی کنیم که کشتی چهار سال بعد با اقتدار قهرمان جهان شود.
منبع: تسنیم