آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است با حضور وزیر کشور ستاد اربعین در عراق برگزار شد جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک ون در لبنان (۲ مرداد ۱۴۰۳) کابینه دولت چهاردهم؛ نامزدهای پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی شدند ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد پزشکیان: رضایت مردم شاخص مدیریت ماست معاون وزیر امور خارجه روسیه: مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران | تفهیم اتهام وزیر سابق جهاد کشاورزی در پرونده چای دبش تل‌آویو: در صورت توافق ظرف ۶ هفته از غزه خارج می‌شویم آغاز عملیات بازآماد ناوشکن «سهند» در بندرعباس + ویدئو کمال خرازی: نگاه پزشکیان به سیاست خارجی مثبت است
سرخط خبرها

نخست‌وزیر ارمنستان به روسیه رفت

  • کد خبر: ۲۰۲۲۳۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
  • ۱
نخست‌وزیر ارمنستان به روسیه رفت
علی‌رغم روابط متشنج اخیر میان ارمنستان و روسیه، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان به روسیه سفر کرد و وعده داد که همکاری‌های خود را در اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای حل‌وفصل موانع سیاسی بیشتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارمنستان در سال ۲۰۲۴ رئیس دوره‌ای اتحادیه اقتصادی اوراسیا خواهد شد. این بلوک در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و کشور‌هایی نظیر بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان به همراه روسیه و ارمنستان عضو این اتحادیه هستند و جابجایی رایگان کالا‌ها و خدمات را تشویق می‌کنند.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، نیکول پاشینیان در سال گذشته میلادی به ائتلاف امنیتی تحت رهبری مسکو اجازه نداد تا رزمایش‌هایی را در ارمنستان برگزار کند.

روسیه هم‌چنین از پیوستن ارمنستان به اساسنامه رم عصبانی شد. دیوان کیفری بین‌المللی بر مبنای اساسنامه رم که اغلب به آن «معاهده رم» می‌گویند، بر مبنای دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) در ۱۷ ژوئیه ۱۹۹۸ در شهر رم ایتالیا تاسیس شد. نمایندگان حاضر در کنفرانس رم خواهان تشکیل دادگاه دائمی بین‌المللی بودند تا بتواند به «جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی» در نقاط گوناگون جهان از جمله «در روسیه» رسیدگی کند.

با این حال، پاشینیان روز دوشنبه در جلسه شورای عالی اتحادیه اقتصادی اوراسیا در سن پترزبورگ شرکت کرد.

وی طی این جلسه عنوان کرد: این اتحادیه و اصول‌های اقتصادی آن نباید با جاه‌طلبی‌های سیاسی همراه شوند. ارمنستان می‌کوشد تا از تمامی تلاش‌ها جهت سیاسی‌سازی یکپارچگی اوراسیا جلوگیری کند.

ارمنستان به شدت به تجارت روسیه وابسته است و میزبان یک پایگاه نظامی روسیه است، اما روابط آن‌ها در سال گذشته بدتر شد، زیرا نیرو‌های حافظ صلح روسیه نتوانستند راه منتهی از ارمنستان به منطقه قره‌باغ را باز کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آندرانیک اوزانیان
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۵
0
0
آقای پاشینیان سیاست بسیار درستی پیش گرفته ، یکی به نعل و یکی به میخ ، کم کم داره از روسیه دور میشه ولی سعی داره تا ارتباطش با غرب قوی نشده دشمنی با روسیه را هم زیاد نکنه . این عالیه . کاری که اگر جمهوری اسلامی هم انجام بده خیلی خوب میشه . کما این که در سیاست ایران هم دیدیم که روسیه پای هر 5 قطعنامه ای که علیه ایران بودند را امضا کرده .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->