توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

رویداد شهربانو، ظرفیت زنان مشهدی و بومی را به تصویر می‌کشد

  • کد خبر: ۲۰۲۵۸۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
رویداد شهربانو، ظرفیت زنان مشهدی و بومی را به تصویر می‌کشد
بانوی نویسنده مشهدی گفت: رویداد رسانه‌ای شهربانو راهی برای نشان دادن نگاه تخصصی و بومی به زن مشهدی است تا چهره آن‌ها را بهتر نشان دهد.

مریم قربان زاده در گفتگو با شهرآرانیوز در حاشیه رویداد رسانه ای شهربانو، اظهار کرد: نویسنده‌ها و مستند ساز‌ها ظرفیت بومی خود را اگر بشناسند در ساخت بافت و هویت تاریخی ایران از جمله هویت زنان ایرانی موثر است.

قربان زاده در خصوص نگاه به زن در رسانه‌ها بیان کرد: آنچه که هست شاید پررنگ شدن نگاهی مرکزی به شهر‌های بزرگ و پایتختی به مسائل مختلف به ویژه موضوع زنان و خانواده است. مثلاً رسانه ما زنی در تهران را نشان می‌دهد و این تصویر را به مسئله کل زنان بسط می‌دهد بدون اینکه بدانند آیا این مسئله خواسته و نیاز زنی غیر تهرانی هست یا خیر؟!

وی افزود: بخشی از این نگاه برساخته از رسانه و نگاه سیاسی حاکم در پایتخت است که گروهی گمان می‌کنند این موضوع مربوط به زن است و گروهی دیگر فکر می‌کنند نیست و بعد مخاطب فکر می‌کند مسئله زنان همانی است که به او نشان داده اند.

این نویسنده مشهدی ابراز کرد: اینکه ما از جنبه شهری و بومی مشخص مانند مشهد به مسئله زن و خانواده نگاه کنیم این ظرفیت را در اختیار ما قرار می‌دهد که مسائل زنان و خانواده که مطرح می‌کنیم در هر شهری متفاوت از دیگری است و همه آن‌ها مشترک و عمومی نیست.   

قربان زاده خاطرنشان کرد: لازمه ایجاد چنین نگاهی تخصصی و بومی به زن این است که از برگزاری رویداد‌هایی شهری مانند روایت شهر شروع شود و نیاز زن مشهدی را نشان دهیم. اینکه بدانیم چه چیز‌هایی هویت او را می‌سازد و چه مسائلی این هویت را خراب می‌کند. تاریخ شکل گیری هویت زن مشهدی چگونه بوده و چه آسیب‌هایی متوجه اوست؟

وی تشریح کرد: مشهد را می‌توان به دلیل حضور قومیت‌های مختلف یک ایران کوچک در نظر گرفت و این یکی از موضوعات زنان مشهدی است که می‌توان به آن پرداخت. 

قربان زاده تاکید کرد: وقتی به صورت جزئی، به زنان مشهدی بپردازیم و از زوایای مختلف به آن‌ها بپردازیم متوجه خواهیم شد که مشهد چه ظرفیت عظیمی در خود دارد و ما تا کنون به آن‌ها توجه نکردیم یا نکاتی که برای زنان آسیب است، ولی ما آن‌ها را آسیب نمی‌دانستیم.

رویداد شهربانو که توسط موسسه فرهنگی شهرآرا برگزار می‌شود، رویدادی با هدف شناساندن سوژه‌های مرتبط با حوزه بانوان شهر مشهد به بانوان فعال عرصه آثار تصویری در تولید فیلمنامه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->