مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد امضای تفاهم‌نامه مشترک سازمان بازآفرینی و دبیرخانه شهر ترمیمی مشهد برای کاهش تخلفات شهری اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت هوای کلانشهر مشهد در وضعیت «ناسالم» برای همه گروه‌ها (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) آلودگی هوای مشهد، معادل مصرف ۶ نخ سیگار در روز | شناسایی روزانه ۱۷ هزار خودروی دودزا در مشهد شرایط نظافت معابر مشهد در دوره بعد از مشروطه | روزگاری نظافت شهر با نظمیه بود مشهد به رنگ سبز درآمد + تصاویر معاینه فنی ۶۲۵۰ خودروی خدماتی، هر سه ماه یک‌بار | گشت آلایندگی در سطح شهر، ابتکار ملی شهرداری مشهد است زوال تدریجی درختان چنار‌ خیابان کوهسنگی مشهد مدیرعامل شرکت بهره‌بردار قطار‌شهری مشهد: تحریممان کردند، قطعات را خودمان ساختیم بلاتکلیفی ۱۱ هزار مترمربع زمین در چراغچی ۳۶ مشهد | کمبود اعتبار مانع احداث فضای سبز آزادسازی ۱۸ هکتار زمین در اراضی خطیب مشهد | ۳۰ سال انتظار به لبخند رسید شهردار مشهد مقدس خبر داد: استفاده سالانه ۱۱.۲ میلیون متر مکعب پساب برای آبیاری فضای سبز شهر مشهد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی خیزش گردوغبار (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) اعتبار ۱.۵ همتی برای نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد | هزینه هر مترمربع آسفالت حدود ۵۰۰ هزار تومان است
سرخط خبرها

آب هیچ مشترکی به دلیل بدهی قطع نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۰۲۷۲
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۰
آب هیچ مشترکی  به دلیل بدهی قطع نمی‌شود
در شرایط فعلی مصرف آب در شهرهای خراسان رضوی به شکل فزاینده ای افزایش یافته است ولی آب هیچ مشترکی به دلیل عدم پرداخت آب بها قطع نمی‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم علوی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: البته برای استمرار خدمت سقایی و آبرسانی به شهروندان به طور قطع دریافت هزینه‌های مرتبط با مصرف آب شرب اهمیت داشته و ضروری است.

وی اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا شهروندان می‌توانند به دلیل شرایط خاص ایجاد شده فعالیت‌های مربوط به سنت خانه تکانی را به تاخیر بیندازند تا دیگر مصرف کنندگان با کاهش افت فشار یا قطع آب مواجه نشوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: مصرف آب در شهر‌ها و روستا‌های استان در نیمه نخست اسفند امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هفت درصد افزایش یافته است.

علوی افزود: تمام امکانات و تاسیسات تامین آب به طور شبانه روزی در مدار تولید قرار دارد، اما برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نیاز به رعایت بهداشت فردی، مصرف آب هم به شکل فزاینده‌ای افزایش یافته است بنابراین در صورتی که هم استانی‌ها توصیه‌های بهداشتی را در حد متعارف و منطقی با رعایت مدیریت مصرف مد نظر قرار دهند مشکلی در تامین آب شرب ایجاد نخواهد شد.

وی ادامه داد: برای رفاه حال هم استانی‌ها و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا تمهیداتی پیش بینی شده که ارائه خدمات به متقاضیان به صورت غیر حضوری ارائه شود و تمامی خدمات مورد نیاز در سایت شرکت و نیز از طریق تماس تلفنی با شماره ۱۵۲۲ برای ساکنان شهر‌ها و شماره ۱۵۲۳ برای روستاییان قابل دسترسی است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: تلفن ۱۲۲ در سطح شهر‌ها و روستا‌های استان هم تمام وقت در حال خدمت رسانی است.

یک میلیون و ۷۷۶ هزار نفر در ۷۵ شهر خراسان رضوی به جز کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد زیرپوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب این استان هستند و ۳۰ درصد جمعیت زیر پوشش این شرکت در هفت شهر نیز از شبکه جمع‌آوری فاضلاب برخوردارند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->