توضیحات معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی درباره تعطیلی ۳ روزه تئاتر‌های طنز و موزیکال در مشهد نمایشگاه «فَرّ و هنر» در مشهد | بازخوانی فردوسی با زبان خوشنویسی لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن
سرخط خبرها

حسین علیزاده در سوگ استاد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
حسین علیزاده در سوگ استاد
با درگذشت استاد هوشنگ ظریف، نوازنده و مدرس مطرح تار، حسین علیزاده یادداشتی را در سوگ استاد خود منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین علیزاده همزمان با درگذشت هوشنگ ظریف ـ هنرمند مطرح عرصه موسیقی کشورمان ـ یادداشتی را منتشر کرد.

 

 علیزاده از شاگردان هوشنگ ظریف بود. این هنرمند پیش از این درباره استاد خود، هوشنگ ظریف، یادآور شده بود: او در دبستان مربی سرود من بود و بعدها نیز، سال‌های سال در نوازندگی، شاگردی‌اش را کردم.

 

متن یادداشت حسین علیزاده در پی درگذشت استاد هوشنگ ظریف به شرح زیر است:

 

«زندگی را به عاشقانش سپرد

و رقص انگشتانش در حرکتند

تا از نغمه‌هایش زندگی جاری بماند

عطر عشق، عطر زندگی را

در وجودمان دمید

تا عاشق بمانیم و از یادش شاد شویم

ظریف افسانه بود...»

 

حسین علیزاده در سوگ استاد

 

حسین علیزاده در سال ۹۱ با نام و یاد استادانش برنامه‌هایی را اجرا کرد که آن زمان نخستین شب از اجرای خود در تالار وحدت را به هوشنگ ظریف اختصاص داد.

 

علیزاده در این زمینه گفته بود: «در کنسرت‌های شهرستان‌ها، آن قدر از نظر عاطفی تحت تاثیر قرار گرفته بودم که چهره‌های استادانم را در بین جمعیت تماشاگران می‌دیدم. انگار بزرگانی چون داریوش صفوت، علی اکبر شهنازی، هوشنگ ظریف، یوسف فروتن، نورعلی برومند و ... آمده بودند تا کار شاگردشان را ببینند.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->