وقتی «برمودا» رازهای کامران نجف‌زاده را هم افشا می‌کند! تمساح خونی و سال گربه زیر سایه «مست عشق» «لوران کانته» کارگردان فیلم کلاس درگذشت فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات نگاهی به مضمون بهار در شعر معاصر «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
سرخط خبرها

حسین علیزاده در سوگ استاد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
حسین علیزاده در سوگ استاد
با درگذشت استاد هوشنگ ظریف، نوازنده و مدرس مطرح تار، حسین علیزاده یادداشتی را در سوگ استاد خود منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین علیزاده همزمان با درگذشت هوشنگ ظریف ـ هنرمند مطرح عرصه موسیقی کشورمان ـ یادداشتی را منتشر کرد.

 

 علیزاده از شاگردان هوشنگ ظریف بود. این هنرمند پیش از این درباره استاد خود، هوشنگ ظریف، یادآور شده بود: او در دبستان مربی سرود من بود و بعدها نیز، سال‌های سال در نوازندگی، شاگردی‌اش را کردم.

 

متن یادداشت حسین علیزاده در پی درگذشت استاد هوشنگ ظریف به شرح زیر است:

 

«زندگی را به عاشقانش سپرد

و رقص انگشتانش در حرکتند

تا از نغمه‌هایش زندگی جاری بماند

عطر عشق، عطر زندگی را

در وجودمان دمید

تا عاشق بمانیم و از یادش شاد شویم

ظریف افسانه بود...»

 

حسین علیزاده در سوگ استاد

 

حسین علیزاده در سال ۹۱ با نام و یاد استادانش برنامه‌هایی را اجرا کرد که آن زمان نخستین شب از اجرای خود در تالار وحدت را به هوشنگ ظریف اختصاص داد.

 

علیزاده در این زمینه گفته بود: «در کنسرت‌های شهرستان‌ها، آن قدر از نظر عاطفی تحت تاثیر قرار گرفته بودم که چهره‌های استادانم را در بین جمعیت تماشاگران می‌دیدم. انگار بزرگانی چون داریوش صفوت، علی اکبر شهنازی، هوشنگ ظریف، یوسف فروتن، نورعلی برومند و ... آمده بودند تا کار شاگردشان را ببینند.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->