جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

حسین علیزاده در سوگ استاد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۵
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۲
حسین علیزاده در سوگ استاد
با درگذشت استاد هوشنگ ظریف، نوازنده و مدرس مطرح تار، حسین علیزاده یادداشتی را در سوگ استاد خود منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین علیزاده همزمان با درگذشت هوشنگ ظریف ـ هنرمند مطرح عرصه موسیقی کشورمان ـ یادداشتی را منتشر کرد.

 

 علیزاده از شاگردان هوشنگ ظریف بود. این هنرمند پیش از این درباره استاد خود، هوشنگ ظریف، یادآور شده بود: او در دبستان مربی سرود من بود و بعدها نیز، سال‌های سال در نوازندگی، شاگردی‌اش را کردم.

 

متن یادداشت حسین علیزاده در پی درگذشت استاد هوشنگ ظریف به شرح زیر است:

 

«زندگی را به عاشقانش سپرد

و رقص انگشتانش در حرکتند

تا از نغمه‌هایش زندگی جاری بماند

عطر عشق، عطر زندگی را

در وجودمان دمید

تا عاشق بمانیم و از یادش شاد شویم

ظریف افسانه بود...»

 

حسین علیزاده در سوگ استاد

 

حسین علیزاده در سال ۹۱ با نام و یاد استادانش برنامه‌هایی را اجرا کرد که آن زمان نخستین شب از اجرای خود در تالار وحدت را به هوشنگ ظریف اختصاص داد.

 

علیزاده در این زمینه گفته بود: «در کنسرت‌های شهرستان‌ها، آن قدر از نظر عاطفی تحت تاثیر قرار گرفته بودم که چهره‌های استادانم را در بین جمعیت تماشاگران می‌دیدم. انگار بزرگانی چون داریوش صفوت، علی اکبر شهنازی، هوشنگ ظریف، یوسف فروتن، نورعلی برومند و ... آمده بودند تا کار شاگردشان را ببینند.»

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->