آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

فیرپلی مالی به آسیا رسید

  • کد خبر: ۲۰۲۹۶۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
فیرپلی مالی به آسیا رسید
روزنامه الریاضیه از بررسی قانون فیرپلی مالی توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این روزنامه مشهور عربستانی خبر داده که کنفدراسیون فوتبال آسیا در حال بررسی اجرای قانون بازی جوان‌مردانه مالی در دوره بعدی مسابقات قهرمانی باشگاه‌های قاره‌ای است.

طبق قانون، باشگاهی که هزینه‌هایش بیشتر از درآمدش باشد مشمول جریمه‌هایی است که از توبیخ و تنبیه مالی شروع می‌شود و می‌تواند به محرومیت از شرکت در مسابقات یا ممنوعیت کامل برسد.

روزنامه الریاضیه مدعی شده که این قانون مورد تایید و حمایت اتحادیه فوتبال عربستان است، اما از سوی دیگر ممکن است مشکلاتی را برای فوتبال ایران پدید بیاورد.

باتوجه به عدم وجود درآمد‌های معمول فوتبال در لیگ ایران، عملا درآمد‌های باشگاهی کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد و به همین دلیل تیم‌های دولتی و نیمه دولتی، با هزینه عمدتا عمومی اداره می‌شوند.

حتی تیم‌های خصوصی فوتبال ایران نیز درآمد خاصی ندارند و مالکیت آن‌ها با انجام هزینه، اداره باشگاه را برعهده می‌گیرند.

البته این در حالی است که پرسپولیس و استقلال سال‌هاست از کمک دولتی بی‌بهره هستند و مصوبه مجلس، اجازه تخصیص ردیف بودجه به این دو باشگاه را نمی‌دهد.

این قانون که از سال ۲۰۰۹ در فوتبال اروپا به وجود آمده، با هدف کنترل هزینه‌کرد تیم‌ها اجرا می‌شود، اما در فوتبال آسیا و به‌خصوص حاشیه خلیج فارس، باتوجه به دخالت مستقیم دولت در تامین هزینه‌ها، شاید سر و شکل متفاوتی به خود بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->