با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد گلایه مردم از روند کند سامان دهی قبور شهدای گمنام بوستان ملت مشهد فرمانده کل ارتش: دشمن را زیر نظر داریم و با هر کار اشتباه او به شدت برخورد خواهیم کرد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد مطرح کرد: تشکیل پرونده برای ۱۷۰ ساختمان دارای نقص ایمنی در وزارت کشور| قانون «شهید خدمت» برای آتش‌نشانان در انتظار تصویب مجلس است+ فیلم وزارت امور خارجه: بازگشت تحریم‌ها غیرقانونی و ناموجه است گروه‌های حساس همچنان در خانه بمانند | هوای ناسالم مشهد برای کودکان و سالمندان (۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز فاز اجرایی نظارت بر نانوایی‌های مشهد/پلمب نانوایی‌های متخلف

  • کد خبر: ۲۰۳۳۳
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
آغاز فاز اجرایی نظارت بر نانوایی‌های مشهد/پلمب نانوایی‌های متخلف
به دلیل شیوع کرونا، از امروز فاز اجرایی نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر آغاز شده و اگر واحدی تخلف داشته باشد، با حضور مقام قضائی پلمب می‌شود
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی کشتگر رئیس اتحادیه نانوایان مشهد گفت: به دلیل شیوع کرونا، از امروز فاز اجرایی نظارت بر نانوایی‌های سطح شهر آغاز شده و اگر واحدی تخلف داشته باشد، با حضور مقام قضائی پلمب می‌شود.
وی از بازرسی نانوایی‌ها بعد از شیوع ویروس کرونا در مشهد خبر داد و گفت: از روز اول شیوع کرونا در مشهد، گشت مشترک با شبکه بهداشت، اتاق اصناف، سازمان صمت، سازمان تعزیرات داشتیم تا هم اطلاعات لازم به نانوایی‌هایی سطح شهر داده شود و هم از تخلفات جلوگیری کنیم.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد با بیان اینکه ابلاغ رسمی معاونت دانشگاه علوم پزشکی چهار روز قبل به دست ما رسیده است، ابراز کرد: بعد از این ابلاغ، ۱۷۰۰ نانوایی را در سه روز گذشته بازرسی کرده و پوستر متحدالشکلی را برای نصب جهت اطلاع مردم در نانوایی‌ها ارائه کردیم.

وی بیان کرد: قبل از ابلاغ دانشگاه، اطلاع رسانی به صورت روزانه در قالب پیامک، پیام در کانال تلگرامی اتحادیه و یا بازدید‌های حضوری انجام می‌شد، ولی از امروز وارد فاز حضوری شده‌ایم و اگر واحدی به رغم تأکیدات قبلی، تخلف داشته باشد، با حضور مقام قضائی پلمب می‌شود.

کشتگر، عدم استفاده از وجه نقد و ضرورت استفاده از دستگاه کارتخوان را از موارد ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: اگر واحدی ازکارتخوان استفاده نمی‌کند، باید از فروشنده مجزایی برای دریافت وجه نقد استفاده کند.

وی به پویش نه به وجد نقد در مشهد اشاره کرد و گفت: از مردم می‌خواهیم که این موضوع را جدی بگیرند. برخی از مردم، کماکان از پول نقد استفاده می‌کنند و باعث مختل شدن روند خدمت‌رسانی نانوایان به مردم می‌شوند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->