آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

جشنواره تئاتر منطقه‌ای باید در راستای حمایت از تئاتر استان‌ها باشد

  • کد خبر: ۲۰۴۲۷۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
جشنواره تئاتر منطقه‌ای باید در راستای حمایت از تئاتر استان‌ها باشد
عضو هیات داوران بیست و هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای کشور در منطقه خاوران گفت: به نظر من، جشنواره تئاتر منطقه‌ای باید در راستای حمایت از تئاتر استان‌ها باشد و در حال حاضر، بیشتر نگاه مدیریتی به این عرصه وجود دارد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

«جهانشیر یاراحمدی» در حاشیه برگزاری این جشنواره به شهرآرانیوز گفت: با توجه به این که آثار ارائه شده در جشنواره منطقه ای، متعلق به برترین‌های استان‌های مختلف حاضر در هر منطقه بود، انتظار اولیه ما این بود که کار‌ها به لحاظ کیفی در وضعیت خوبی قرار داشته باشند. اما بر خلاف انتظار، تفاوت کار‌ها از نظر کیفی بسیار زیاد بود و فاصله زیادی با هم داشتند.

وی افزود: البته شاید این مساله چندان دور از انتظار هم نباشد. ما در برخی از استان‌ها تئاتر خیابانی را با پیشینه‌ای قابل توجه از گذشته داریم که این اتفاق در برخی دیگر از استان‌ها رخ نداده است و چه بسا همین استان‌هایی که تئاتر خیابانی ضعیف تری هم دارند، در سال‌های آینده آثار درخشانی را ارائه دهند و تلاش مستمر در این عرصه به نتیجه خواهد رسید.

یاراحمدی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، با توجه به این که خود من از بدنه تئاتر شهرستان هستم و به این موضوع افتخار هم می‌کنم، اما با این شیوه برگزاری جشنواره منطقه‌ای موافق نیستم. جشنواره تئاتر منطقه‌ای باید در راستای حمایت از تئاتر استان‌ها باشد و بایستی توانی در راستای حمایت از تئاتر گروه‌های مختلف استان‌های کشور باشد.

وی افزود: در حال حاضر، بیشتر یک نگاه مدیریتی به این عرصه وجود دارد. به نظر من اگر بودجه و اعتباری که صرف برگزاری این جشنواره‌های منطقه‌ای شده، بین گروه‌های منتخب هر منطقه تقسیم می‌شد، خروجی بهتری داشت.

این داور جشنواره بیست و هشتم در ادامه گفت: الآن به واسطه کمرنگ بودن اتفاقات حمایتی از تئاتر استان‌ها از یک سو و کمبود بودجه و اعتبارات فرهنگی و هنری استان‌ها از سوی دیگر، هم گروه‌ها به نقطه حمایتی خود نمی‌رسند و هم میزبان‌ها بخش قابل توجهی از بودجه‌های فرهنگی و هنری خود را صرف جشنواره می‌کنند.

یاراحمدی خاطرنشان کرد: برای رشد بیشتر از تئاتر خیابانی، باید حمایت بیشتری از آن داشته باشیم. باید محدودیت‌های تئاتر خیابانی را کم کنیم. تئاتر خیابانی در مفهوم، تئاتری است که برای عموم مردم اجرا می‌شود. نتیجه این کار برای مردم و جامعه بسیار درخشان‌تر خواهد بود.

وی درباره تئاتر مشهد نیز گفت: مشهد از گذشته تا کنون، یکی از قطب‌های تئاتر کشور بوده است و آثار درخشانی در این شهر تولید شده است. امیدواریم با حمایت همه جانبه از تئاتر مشهد، شاهد درخشش بیش از پیش آن باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->