نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود ۱۰ فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور تا پایان ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۰۴۸۵۶
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳
ورود ۱۰ فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور تا پایان ۱۴۰۲
معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: طی دو سال گذشته ۷۰ فروند هواپیما به ناوگان هوایی وارد کشور کرده ایم در همین راستا تا پایان ۱۴۰۲ هم ۱۰ فروند به ناوگان شرکت‌های هواپیمایی اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود یک ماه پیش محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص تعداد هواپیماهای وارد شده به کشور گفته بود طی دوسال گذشته  ۷۰ فروند ناوگان هوایی وارد کشور شده که‌ نقش موثری  در نوسازی صنعت هوایی کشور دارد  و این موضوع در شرایطی رخ داده است که تحریم ها فشار زیادی به صنعت هوایی  کشور وارد کرده است. 

در همین رابطه حمیدرضا بزمی کارشناس صنعت هوایی  با بیان اینکه صنعت هوانوردی ایران پس‌از دوره انقلاب اسلامی دستخوش تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان بوده و بدون شک روند رو به رشد این صنعت را بسیار با موانعی رو به‌رو کرده است گفت: ایران از گستردگی‌های جغرافیایی مانند تنوع آب و هوایی منحصر به فرد برخوردار است که این موضوع نیازهای پتانسیل گردشگر از خارج ایران را نیز به خود جذب می‌کند.

وی افزود: ایران از نیروهای توانمندی در این صنعت مهم برخوردار است که با تکیه بر افراد متخصص در این حوزه می‌توان این صنعت را رو به جلو حرکت داد و در برابر تحریم‌های هوایی ظالمانه علیه کشورمان مبارزه کنیم. یک شرکت یا سازمان تخصصی نمی‌توان با رویکرد سیاسی مدیریت کر؛ زیرا واگذاری مدیریت شرکت‌های هواپیمایی به دست مدیران مربوطه این صنعت پیشرفت قابل لمسی را برای کشور به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه استفاده از توان ظرفیت‌های  مدیریتی نقش موثری در افزایش ناوگان هوایی کشور داشته است گفت: قابل تأمل است که تعداد هواپیماهای شرکت هواپیمایی  آسمان از سه فروند به هشت فروند رسیده که پیش بینی می‌شود تا عید ۱۴۰۳ به ۱۰ فروند خواهد رسید.

بزمی بیان کرد: با انتخاب مدیران و مسئولان  صاحب صلاحیت در صنعت هوایی و استفاده از متخصصان هر صنعت، روند تأثیر گذاری تحریم‌ها را با مدیریت‌های قوی کمرنگ کنیم.

گفتنی است نوسازی ناوگان هوایی کشور خود نقش بسیار موثری در بهبود صنعت هوایی و کاهش میزان تاخیرات و نقص فنی در این بخش دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->