عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

منظور: ۷۵ درصد از اعتبارات حوزه بهداشت و درمان پرداخت شده است

  • کد خبر: ۲۰۵۱۲۹
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
منظور: ۷۵ درصد از اعتبارات حوزه بهداشت و درمان پرداخت شده است
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: از جهت تخصیص اعتبارات امسال ۲۹۵ همت در نظر گرفته شده تا به امروز ۹۵ درصد آن تحقق پیدا کرده، در حوزه دارو ۳۳ همت در نظر گرفته شده، تمام این اعداد و ارقام نشان می‌دهد نسبت به آنچه مصوب شده تا به امروز ۷۵ درصد اعتبارات تخصیص داده شده به حوزه بهداشت و درمان از طرف دولت پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور در نشست صحن علنی امروز (سه‌شنبه ۱۹ دی ماه) مجلس شورای اسلامی پس از قرائت گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره ارزیابی اثربخشی سیاستگذاری‌ها و اقدامات عملیاتی دستگاه‌های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی کشور، گفت: موضوع دارو و تجهیزات پزشکی از جمله موضوعات مهم زندگی مردم است، چند نکته در این حوزه باید مدنظر قرار گیرد نخست اینکه باید بین مردم امید را ترویج دهیم این وظیفه دولت و مجلس است که بتواند در میان مردم امیدآفرینی کند، شرایط را سخت نشان ندهیم و در توصیف شرایط مبالغه نکنیم بلکه رویکرد سازندگی داشته باشیم.

وی در ادامه بیان کرد: به نمایندگان منتقد عرض می‌کنم که در بخش دارو انتقاد‌هایی زیادی داشتند یک مقدار نیز زحمات وزارت بهداشت و درمان را ببینند و تلاش‌های آن‌ها را زیر سوال نبرند، نیمه پر لیوان را به همراه نیمه خالی لیوان ببینید، در حال حاضر شرایط دارو به وضعیتی رسیده که قابل مقایسه با دو سال گذشته نیست. در این دوره حدود هفت هزار تخت بیمارستان تأمین اعتبار شده و حدودپنج هزار تخت بیمارستانی افتتاح و ۹ هزار دیگر تأمین اعتبار شده است؛ حدود هزار خانه بهداشت به بهره‌برداری رسید، مجموعا حدود ۲۵ هزار مجوز استخدام پرستار صادر کرده‌ایم، حدود ۱۸۰۰ هیأت علمی امسال استخدام داشتیم و برای سال آینده این رقم به ۱۲۰۰ عدد پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: از جهت تخصیص اعتبارات امسال ۲۹۵ همت در نظر گرفته شده تا به امروز ۹۵ درصد آن تحقق پیدا کرده، در حوزه دارو ۳۳ همت در نظر گرفته شده، تمام این اعداد و ارقام نشان می‌دهد نسبت به آنچه مصوب شده تا به امروز ۷۵ درصد اعتبارات تخصیص داده شده به حوزه بهداشت و درمان از طرف دولت پرداخت شده است.

منظور خاطر نشان کرد: بنابراین دغدغه دولت در حوزه بهداشت و درمان کمتر از مجلس نیست، تلاش می‌کنیم موارد باقی مانده با جدیت پیگیری و حل شود. در حال حاضر مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی با ۲۸ هزار تومان را پرداخت کرده‌ایم، مواردی هم باقی مانده که باید به صورت جزئی بررسی و پرداخت شود.

وی اظهار کرد: طبق تبصره ۱۴ همگی موارد عنوان شده توسط دولت پرداخت شده، امیدواریم کمیسیون بهداشت نسبت به این موارد عنایت ویژه‌ای داشته باشد. عنوان شده ماده ۴۶ الحاقی که درخصوص بیماران صعب‌العلاج است، اجرایی نمی‌شود در صورتی که حدودهفت همت آن پرداخت شده و تلاش می‌شود باقی آن را نیز پرداخت کنیم. تأکید شده دولت در بخش دارو ۶۵ همت پرداخت کرده، این اطلاعاتی که ارائه می‌شود باید از منابع موثقی عنوان شود، ضعف‌های جدی وجود دارد ما آن‌ها را می‌پذیریم، ولی باید بپذیریم در حوزه بهداشت و درمان اقدامات موثری نیز داشته ایم. مسئله تخصیص ارز یکی از موضوعاتی بود که دولت پیگیری کرد و در حال حاضر بسیاری از آن محقق شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->