اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟ ماکرون خواستار دستیابی نتانیاهو به توافق آتش بس شد عملیات ویژه گردان‌های القسام در «کرم ابوسالم» + فیلم انفجار، کابل افغانستان را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) حملات حزب‌الله لبنان در واکنش به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی ادامه دارد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) موساد و شاباک به شکست نظامی در غزه اذعان کردند شهرک نشینان شمال فلسطین اشغالی تهدید به شورش کردند نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس حماس: به فرمول یک توافق مشخص دست یافته‌ایم رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار حمله فوری به رفح شد آکسیوس: آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد! صدور بیش از ۱۳۰۰ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی یورش پلیس اسرائیل به دفاتر الجزیره پس از تعطیلی این شبکه + فیلم حملات جدید حزب الله به شتولا و آویویم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۰ یمنی در حملات ارتش عربستان زخمی شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم اوج گیری انتقادات از اسرائیل در واکنش به بسته شدن دفتر الجزیره ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
سرخط خبرها

گزارش روزنامه هلندی از مهندسی که قصد خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را داشت

  • کد خبر: ۲۰۵۱۹۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
گزارش روزنامه هلندی از مهندسی که قصد خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را داشت
یک روزنامه هلندی در گزارشی از هویت یک خرابکار هسته‌ای در ایران پرده برداشت که ویروس استاکس‌نت را در سایت هسته‌ای نطنز منتشر کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روزنامه هلندی به تازگی در گزارشی از هویت یک خرابکار هسته‌ای در ایران پرده برداشته که البته گفته می‌شود بابت این خرابکاری، بهای سنگینی هم پرداخته است!

این گزارش درباره نحوه ورود ویروس استاکس‌نت به تأسیسات هسته‌ای نطنز است که برای اولین‌بار در سال ۲۰۰۷ به این سایت هسته‌ای نفوذ کرده است؛ بدافزاری که به گفته ادوار اسنودن، با همکاری مشترک آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل طی عملیاتی به نام عملیات بازی‌های المپیک ساخته شده بود.

گزارش روزنامه هلندی فولکس کرانت هم تصریح دارد که سال ۲۰۰۶ رئیس سازمان سیا در ملاقات با مقام‌های سرویس اطلاعات نظامی هلند (AEFD) از همکاری سری بین دو سرویس اطلاعاتی خبر داده است.

بدافزار استاکس نت به سیستم کشور‌های دیگری مانند هند، اندونزی و پاکستان هم نفوذ کرده، اما ایران بیشترین آسیب را از آن دیده است.

ادعای این رسانه این است که ویروس "استاکس‌نت" از طریق یک مهندس هلندی‌الاصل ساکن امارات به نام «اریک فان‌سابن» در نطنز منتشر شده است.

اما نکته مهم اعتراف روزنامه بر سرنوشتی است که این جاسوس به آن دچار شده است؛ فان‌سابن اگرچه در عملیات آلوده کردن تأسیسات هسته‌ای موفق عمل کرد، اما کمتر از یک سال بعد در اتفاقی کشته می‌شود؛ موتور سیکلت وی در ۱۶ ژانویه ۲۰۰۹ در نزدیکی شارجه چپ کرده و فوت می‌کند!

اتفاقی که سرویس اطلاعات نظامی هلند برخلاف تصور خانواده این جاسوس، آن را یک حادثه نمی‌داند!

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->