تنها ۳۵ درصد از اعتبارات حوزه آب‌و‌فاضلاب تامین شده است|مهلت یک ماهه به وزیر نیرو برای اقناع نمایندگان سوال کننده درخواست نخست وزیر لبنان از جامعه جهانی چه بود؟ فنلاند آماده همکاری با ایران برای پذیرش اتباع افغانستانی پهپادهای ناشناس بر فراز پایگاه‌های نظامی آمریکا در انگلیس عراقچی: سانتریفیوژ‌های پیشرفته ایرانی وارد مدار می‌شوند المیادین مدعی موافقت تل‌آویو با توافق آتش‌بس در لبنان شد عراقچی: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی، جهان را در برابر آزمونی جدی قرار داده است حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حمص سوریه (۶ آذر ۱۴۰۳) پزشکیان: با هدایت صحیح منابع می‌توان کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کرد بازگشت بی سر و صدای سفیر آلمان به محل کارش در تهران (۶ آذر ۱۴۰۳) ده‌ها هزار صهیونیست از سرزمین‌های اشغالی پا به فرار گذاشتند رسانه‌های صهیونیستی: آتش‌بس از صبح فردا اجرایی می‌شود (۶ آذر ۱۴۰۳) واکنش حماس به جنایت تازه رژیم صهیونیستی | شمار شهدای غزه به ۴۴ هزار و ۲۴۹ نفر رسید حمله صهیونیست‌ها به آوارگان فلسطینی ۱۱ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۶ آذر ۱۴۰۳) پرشکیان: محور طرح اجرای عدالت در نظام آموزشی، مدارس دولتی است وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادامه حملات به لبنان موافقت کرد بارزانی: روابط ما با ایران و ترکیه عادی است عملیات شهادت طلبانه در الخلیل | دو صهیونیست زخمی شدند (۶ آذر ۱۴۰۳) حملات شدید رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت + فیلم (۶ آذر ۱۴۰۳) دولت لبنان فردا برای تصویب توافق آتش‌بس تشکیل جلسه می‌دهد مجمع تشخیص مصلحت، طرح ساماندهی کارکنان دولت را رد کرد (۶ آذر ۱۴۰۳) طالبان در یک قدمی حذف از فهرست سازمان‌های تروریستی در روسیه وزیر خارجه لبنان: امیدواریم آتش‌بس منجر به مذاکره با تل‌آویو برای تعیین مرز‌ها شود دیدار رئیس جمهور با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب | به تعهداتم با مردم پایبند می‌مانم صهیونیست‌ها از آمادگی اسرائیل برای تأیید آتش‌بس با حزب‌الله خبر دادند وزیر خارجه روسیه: اوکراین و غرب برای اجرای توطئه‌هایشان با تروریست‌ها همکاری دارند فرمانده نیروی دریایی ارتش: در آبراهه‌های خطرناک، مقتدرانه حضور داریم سرلشکر باقری: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد
سرخط خبرها

جزئیات شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه

  • کد خبر: ۲۰۵۷۶۱
  • ۲۲ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰
جزئیات شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه
نخستین جلسه دادگاه دیوان بین‌المللی دادگستری درباره بررسی شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در پرونده نسل کشی این رژیم در نوار غزه برگزار شد

به گزارش شهرآرانیوز،  نماینده آفریقای جنوبی و تیم حقوقی این کشور به طور جداگانه تاکید کردند که اسرائیل کشتار جمعی را تشدید کرده است و نسل کشی و قتل فلسطینیان در غزه باید متوقف شود.

به گزارش امروز پنجشنبه ایرنا به نقل از المیادین، جلسه استماع دادگاه لاهه برای بررسی شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی به اتهام کشتار جمعی در غزه امروز برگزار شد. جلسه نخست دادگاه حدود سه ساعت به طول خواهد انجامید و مهلت داده شده به قضات دادگاه بین المللی لاهه بین سه تا ۶ هفته است.

از سوی دیگر، وزارت دادگستری رژیم صهیویستی به تکاپو افتاده و مدعی شد که این دادگاه از تل آویو نخواهد خواست که جنگ غزه را متوقف کند.

به ادعای مقامات وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی، این دادگاه فقط از اسرائیل خواهد خواست که اجازه کمک‌های بشردوستانه را به غزه و تشکیل کمیته حقیقت یاب بی طرف را بدهد یا به آوارگان اجازه بازگشت به شمال غزه را بدهد.

در همین حال، اتحادیه عرب نیز بر حمایت کامل خود از دادخواست ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در برابر دادگاه بین المللی لاهه به اتهام ارتکاب کشتار جمعی و نقض کنوانسیون منع کشتار جمعی سال ۱۹۴۸ تاکید کرد. همچنین ۲۰۰ کارشناس و پروفسور حقوق بین الملل حمایت کامل خود را از آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

نماینده آفریقای جنوبی: اسرائیل جنایات و اقدامات کشتار جمعی در فلسطین را از سال ۱۹۴۸ تشدید کرده است

"رونالد لامولا" وزیر دادگستری و نماینده آفریقای جنوبی در جریان نخستین جلسه این دادگاه اعلام کرد: اسرائیل جنایات و اقدامات کشتار جمعی در فلسطین را از سال ۱۹۴۸ تشدید کرده است. ملت فلسطین از سال ۱۹۴۸ تاکنون از حق تعیین سرنوشت خود محروم شده است، قوانین اسرائیل برای تحمیل آپارتاید بر فلسطینیان طراحی شده است و ما در آفریقای جنوبی از ابتدا از جنایات نسل کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین آگاه بودیم.

نماینده آفریقای جنوبی افزود: نکبت به علت سیاست توسعه شهرک‌سازی اسرائیل و رژیم آپارتایدی و گریزان از مجازات، ادامه دارد. آینده فلسطینیان در غزه منوط به تصمیم دادگاه بین المللی در این دادخواست است. اسرائیل آپارتاید را علیه ملت فلسطین اعمال می‌کند. ما تاکید می‌کنیم که کراهت و نفرت و آپارتاید در اسرائیل تشدید شده است. این رژیم علیه فلسطینیان مرتکب کشتار جمعی می‌شود. اسرائیل غزه را از زمین، دریا و هوا محاصره کرده است. اسرائیل حمله گسترده به غزه انجام داده و کنوانسیون منع کشتار جمعی را نقض کرده است. حمله هفتم اکتبر هرگز جنایات ضدبشری را توجیه نمی‌کند و ما باید مانع از کشتار جمعی شویم.

رونالد لامولا گفت: ما در این جلسات مستندات مربوط به ارتکاب کشتار جمعی از سوی اسرائیل در غزه را ارائه می‌کنیم. اسرائیل به سیطره بر دریا و آب‌های غزه ادامه می‌دهد. کشتار این رژیم همه مناطق غزه را ناامن ساخته است. فلسطینیان در هیچ مکانی امنیت ندارند حتی مناطقی که تل آویو آن‌ها را امن می‌داند. آنچه اسرائیل علیه فلسطینان مرتکب می‌شود، ظلم تمام‌عیار است. اشغالگران مانع از تعیین سرنوشت فلسطینیان می‌شوند. خشونت و ویرانی از هفتم اکتبر شروع نشده بلکه ملت فلسطین از سال ۱۹۴۸ از آن رنج می‌برند.

نماینده آفریقای جنوبی گفت: اجساد در گور‌های جمعی دفن شده اند. در هفته‌های اول جنگ اسرائیل ۲۰۰۰ بمب پرتاب کرده است آنهم در مناطقی که ادعا کرد بود که امن است و این بمب‌های بسیار ویرانگر و خونبار بوده است. در هفته‌های نخست پس از هفتم اکتبر، اسرائیل دست به بمباران شدید زده است ... اقدامات کشتار این رژیم بسیار زیاد و اجساد فلسطینیان در گور‌های جمعی دفن شده اند. نیرو‌های اسرائیلی از صحنه‌های ویرانی روستا‌ها و شهر‌ها و مناطق فلسطینی به وجد آمده و نظامیان آن تصاویر بمباران و ویرانی منازل و روستا‌ها و شهر‌ها را به نمایش گذاشته و خواهان شهرک سازی بر روی منازل ویران شده فلسطینی‌ها هستند.

وی افزود: این رژیم دستور تخلیه اجباری بیمارستان‌ها به طور کامل را داده است آنهم در بیمارستان‌هایی که شیرخوارگان در آن بودند. این رژیم آب و غذا و سوخت و نیاز‌های اولیه را قطع کرده است تا ملت فلسطین را نابود و آن‌ها را مجبور به خروج کند. بیش از هشتاد درصد از ساکنان غزه از گرسنگی رنج می‌برند. اسرائیل عامدانه اقداماتی را انجام داده است تا شرایط زندگی را از بین ببرد و فلسطینیان را نابود کند. کمک‌های ارسال شده به غزه کافی نیست. از نظر کارشناسان، افرادی که بر اثر گرسنگی و بیماری می‌میرند بیش از قربانیان حملات هوایی است و این رژیم همچنان مانع از ورود کمک‌ها می‌شود و کاروان‌های امداد رسانی را بمباران می‌کند.

نماینده آفریقای جنوبی اعلام کرد: چند روز قبل کاروانی بین المللی از کمک‌ها برنامه ریزی شده بود تا به مرکز درمانی در غزه ارسال شود که اسرائیل مانع از آن شد و این سومین باری است که این ممانعت رخ می‌دهد. مجروحان در غزه از خدمات بهداشتی لازم برای نجات جانشان محروم هستند. ۹۷ درصد از ساکنان غزه گرسنه هستند. سوء تغذیه و بیماری‌های به اپیدمی کشنده در صورتی که پایان داده نشود، منجر خواهد شد. اسرائیل علیه زنان و کودکان مرتکب خشونت جنسی شده است. اقدامات این رژیم گواهی دهنده قصد ارتکاب کشتار جمعی است. اسرائیل کودکان زیادی را در غزه یتیم کرده است.

تیم حقوقی آفریقای جنوبی نیز در جلسه دادگاه اعلام کرد: محموله کمک‌هایی که به غزه ارسال می‌شود در سه مرحله بازرسی می‌شوند. اسرائیل زنان و کودکان را هدف قرار می‌دهد. این رژیم عامدانه مانع از دسترسی فلسطینی‌ها به سرپناه و آب آشامیدنی می‌شود. اسرائیل بر این باور است که دشمن حماس نیست بلکه توده مردم فلسطین است. سران این رژیم اعلام کرده اند که قصد ارتکاب کشتار جمعی دارند و این از زبان نظامیان این رژیم هم شنیده شده است.

اعضای این تیم افزودند: اسرائیل منازل مسکونی را هدف قرار داده و آنرا با خاک یکسان می‌کند و غیرنظامیان را می‌کشد. معاون رئیس کنست اسرائیل نیز خواستار محو غزه از روی زمین شده است و وزیر جنگ این رژیم نیز گفته که با حیوانات بشری می‌جنگند. سران این رژیم از واژه حیوانات بشری درباره فلسطینان در غزه سخن گفته و محاصره کاملی علیه آن‌ها اعمال داشته اند. قصد نابودی غزه در سطح بالای سیاسی اسرائیل وجود دارد. این رژیم ملت فلسطین را دشمن می‌داند و نه فقط جناح نظامی حماس. از نگاه این رژیم همه مردم فلسطین باید تاوان حمله حماس را پس بدهند و همه آن‌ها را تروریست می‌داند. اسرائیل برای توجیه کشتار کودکان و غیرنظامیان در غزه از آمیزه‌های دینی استفاده می‌کند. باید قتل در غزه و علیه اهالی آن متوقف شود.

تیم حقوقی آفریقای جنوبی تأکید کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه منجر به از هم فروپاشی کامل شمار زیادی از خانواده‌ها در غزه و بازداشت و انتقال اعضای آن‌ها به اماکن نامعلومی شده است. صد‌ها معلم و استاد دانشگاه در نوار غزه کشته شده اند و بیشتر ساختمان‌های غزه کاملا تخریب شده است. همچنین خطر مرگ بر اثر بیماری‌ها و گرسنگی بیش از بمباران، اهالی غزه را تهدید می‌کند.

این تیم افزود: ۸۵ درصد از مردم نوار غزه مجبور به ترک خانه هایشان شده اند و حتی پناهگاه‌های آوارگان نیز بار‌ها مورد حمله قرار گرفته است. ۱۳ کشور حمایتشان را از این پرونده اعلام کرده اند که این امر نشان دهنده ضرورت اتخاذ تدابیر موقف توسط دیوان دادگستری بین المللی است. قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر تسهیل ارسال کمک‌های انسانی به نوار غزه اجرا نشده است.

اعضای تیم حقوقی آفریقای جنوبی در دیوان دادگستری بین المللی با اشاره به اینکه نوار غزه از ۱۶ سال پیش تاکنون از محاصره توسط رژیم اسرائیل رنج می‌برد، افزودند: نسل کشی مردم غزه، تحت هیچ بهانه‌ای اعم از دفاع از خود یا تقویت اشغالگری مجاز نیست.

این تیم خاطرنشان کرد: حجم کشتار فلسطینی‌ها در توسط رژیم اسرائیل بسیار بالاست و پیکر‌های شهدای غزه در گور‌های دسته جمعی به خاک سپرده می‌شوند. تصمیم سران و فرماندهان نظامی اسرائیل مبنی بر نسل کشی فلسطینی‌ها در اظهاراتشان کاملا پیداست و آن‌ها هیچ تفاوتی بین نیرو‌های مقاومت و غیر نظامیان قائل نیستند. به همین دلیل اقدامات آنها، به منزله کشتار دسته جمعی است.

تیم حقوقی افریقای جنوبی اعلام کرد: براساس دلایل به دست آمده، حقوق فلسطینی‌ها در نوار غزه به طور آشکاری نقض شده است و این به منزله نقض آشکار پیمان مبارزه با نسل کشی است. در داخل اسرائیل، برخی جریانات و افراد دیگران را به ارتکاب نسل کشی فلسطینی‌ها ترغیب می‌کنند که از جمله آن‌ها نخست وزیر اسرائیل است.

این تیم خاطرنشان کرد: فلسطینی‌ها هر جا که بروند در معرض بمباران و حملات توپخانه رژیم اسرائیل هستند و به هر جا که پناه می‌برند، کشته می‌شوند. به همین دلیل از دیوان دادگستری بین المللی می‌خواهیم برای جلوگیری از نسل کشی و کشتار دسته جمعی فلسطینی‌ها تدابیر موقت اتخاذ کند. زیرا براساس معاهده جلوگیری از کشتار دسته جمعی آن‌ها سزاوار بهره مندی از اختیارات این دادگاه هستند.

اعضای تیم حقوقی آفریقای جنوبی همچنین افزودند: اسرائیل شمار زیادی از کودکان غزه را یتیم کرده است و پیامد‌های تجاوز این رژیم به غزه تا نسل‌ها ادامه خواهد داشت.

این تیم حقوقی تصریح کرد: اسرائیل به طور عمدی شرایطی را برای محروم نگه داشتن فلسطینی‌ها از پناهگاه و آب سالم، ایجاد کرده است و حجم ویرانی‌ها و محدودیت در زمینه ارسال آب و غزه، نشان می‌دهد که این رژیم درصدد نابودی اهالی غزه است. به همین دلیل لازم است تجاوز نظامی تل آویو به غزه، فورا متوقف شود.

پس از پایان اولین جلسه دادگاه، حامیان ملت فلسطین در شهر لاهه به خیابان‌ها آمدند و در حمایت از فلسطینیان و محکوم کردن جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه تظاهرات کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->