ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

ایستادگی مردم غزه تجسم مقاومت است

  • کد خبر: ۲۰۵۸۶۴
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
ایستادگی مردم غزه تجسم مقاومت است
رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) گفت: خسارت و زیان‌هایی را که در جریان «طوفان‌الاقصی» به رژیم صهیونیستی وارد شد، بی‌سابقه بود و مردم غزه، ایستادگی و مقاومت را تجسم بخشیدند.

حمید محمدیان | شهرآرانیوز رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) خسارت و زیان‌هایی را که در جریان «طوفان‌الاقصی» به رژیم صهیونیستی وارد شد، بی‌سابقه توصیف کرد و گفت: مردم غزه، ایستادگی و مقاومت را تجسم بخشیدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری در اولین همایش بین‌المللی «حوزه علمیه و آینده جبهه مقاومت» که با حضور شخصیت‌های برجسته از کشور‌های افغانستان، ایران، لبنان، عراق و بحرین برگزار شد، با بیان اینکه مسئله مقاومت اصل حیاتی برای همه بشر است، افزود: هر فرد یا گروهی از انسان‌ها اگر می‌خواهد باقی بماند، باید در مقابل باد‌های مخالف و ناملایمات مقاومت کند. نظام جمهوری‌اسلامی‌ایران نمونه مقاومت در مقابل توطئه‌های دشمن است؛ نظامی که هر روز بر علیه آن فتنه ایجاد می‌شود، ولی با رهبری رهبر‌معظم‌انقلاب و حمایت مردم از نظام، توطئه‌ها مهار شده‌اند و کشور ما امروز در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد.

خسارت‌های بی‌سابقه رژیم صهیونیستی

وی مردم غزه را دلیرترین و غیورترین مردم در دنیا نامید و افزود: آن‌ها خسارت‌ها و زیان‌هایی به رژیم صهیونیستی تحمیل کردند؛ خسارت‌هایی که در مدت هفتاد سال اشغالگری آن‌ها سابقه نداشته است.
وی در ادامه به اهمیت مسئله مقاومت در مقابل جبهه کفر از منظر قرآن، ادیان و سیره اهل‌بیت (ع) پرداخت و ادامه داد: یکی از نقش‌های حوزه علمیه، ایجاد بنیان مقاومت و جریان‌سازی این مسئله در برابر تهاجم و حملاتی است که در اجتماع رخ می‌دهد.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) تصریح کرد: امروز باید برای کیان اسلام و حفظ قرآن و نظام اسلامی در برابر جسارت‌ها و هجوم علیه قرآن و دین ایستاد، زیرا اگر اندکی عقب بنشینیم، دشمن در جامعه مسلط می‌شود و از دین چیزی باقی نمی‌گذارد.

سنگر مقاومت، صهیونیسم را درهم می‌شکند

دبیر شورای عالی حوزه‌علمیه خراسان نیز در این مراسم با بیان اینکه سردار سلیمانی احیاگر مقاومت در منطقه شد، بیان کرد: قرآن و سنت، عملکرد تاریخ را به‌خوبی و به‌روشنی شهادت می‌دهند؛ اینکه سنگر مقاومت سنگر فتح و پیروزی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدباقر فرزانه تصریح کرد: قرآن و سنت شاهد این مسئله هستند که وقتی مقاومت با اخلاص همراه باشد، دشمن شکست می‌خورد.

حوزه‌های علمیه جبهه مقاومت را قوی‌تر می‌کنند

عضو شورای مرکزی حزب‌ا... لبنان دیگر سخنران این مراسم بود که از تلاش حوزه‌های علمیه برای احیای اسلام و تقویت وحدت اسلامی گفت و یادآور شد: با حضور این نهاد در عرصه مقاومت و تقویت آن، در همه‌جا پیروز خواهیم شد و جبهه مقاومت بیش از گذشته موفق عمل خواهد کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن البغدادی همچنین یکی از برنامه‌های دشمن را که به‌دنبال از بین بردن نسل مسلمانان است، کاهش جمعیت با شعار‌هایی مانند «فرزند کمتر، زندگی بهتر» دانست و از‌این‌رو یکی از وظایف مبلغان حوزه علمیه را تبلیغ فرزندآوری و اهمیت آن در اجتماع اسلامی به‌شمار آورد.

حوزه علمیه یعنی تهذیب، تبیین و رهبری

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدا... الدقاق، نماینده آیت‌ا... شیخ‌عیسی‌قاسم (رهبر شیعیان بحرین)، نیز با طرح این سؤال که نقش حوزه علمیه درباره اتفاقاتی مانند جریان غزه و طوفان‌الاقصی چقدر مؤثر است، افزود: در‌صورتی‌که حوزه علمیه بخواهد در این مسئله مؤثر باشد، باید بتواند به تهذیب، تبیین و رهبری مقاومت بپردازد.

تشکیل اولین پایگاه مقاومت لبنان در یک مدرسه علمیه

سیده‌هدی موسوی، خواهر شهید سیدعباس موسوی، دبیرکل سابق حزب‌ا... لبنان، نیز در این همایش از برادر خود گفت و بیان کرد: سیدعباس به فکر تشکیل حوزه‌های دینی بود و اعتقاد داشت حوزه‌های علمیه می‌توانند در شخصیت انسان و در تربیت و حضور او در اجتماع تأثیرگذار باشند.

وی اضافه کرد: امروز مشکل جوامع اسلامی با دشمن، جنگ فرهنگی است و اگر بتوانیم در این میدان موفق شویم، در همه امور پیروز خواهیم شد.

در این همایش پیام ویدئویی آیت‌ا... شیخ‌عیسی‌قاسم، رهبر شیعیان بحرین، نیز پخش شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->