بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی
سرخط خبرها

پیشنهاد ارز ترجیحی ۳۱ هزار تومانی در ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۰۶۰۹۰
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
پیشنهاد ارز ترجیحی ۳۱ هزار تومانی در ۱۴۰۳
معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ارز اختصاصی به واردات حبوبات دوباره ترجیحی شد تا اختلالات موجود در بازار آن رفع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد خانی‌نوذری معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: در اوایل سال جاری تعداد جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در کشور ۱۰۰ میلیون قطعه بود که اکنون به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش یافته که بر این اساس نیازمند تامین ارز بیشتر برای واردات نهاده‌ها هستیم.

وی افزود: در سال جاری نرخ ارز اختصاصی واردات برخی کالا‌ها از تالار اول به تالار دوم رفت تا شرایط واردات و تخصیص ارز آن‌ها تسهیل شود.

ارز واردات حبوبات دوباره ترجیحی شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: تغییرات این نرخ ارز تاثیر زیادی بر سفره مردم نداشت تنها تغییر نرخ ارز حبوبات از ارز ترجیحی به تالار دوم باعث اختلالاتی در بازار شد، اما اکنون دوباره به ارز ترجیحی برگشته است.

خانی نوذری با بیان اینکه برای شفاف‌سازی واردات کالا‌های اساسی به سمت سیستمی‌سازی آن رفته‌ایم گفت: با حضور تشکل‌ها، برنامه‌ریزی‌های لازم در این ارتباط انجام شد و سهمیه واردات کالا به واردکنندگان بر اساس سابقه اعتباری گذشته آن‌ها اختصاص یافت.

وی گفت: تمام بنای ما در سیستمی‌سازی ثبت سفارشات ایجاد شفاف سازی است و روند ثبت سفارش و واردات به صورت سیستمی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سال آینده اختصاص ارز ترجیحی به واردات کالا‌های اساسی ادامه می‌یابد

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در سال آینده واردات کالا‌های اساسی مشمول ارز ترجیحی خواهند شد یا خیر افزود: در سال آینده نیز ارز ترجیحی خواهیم داشت که نرخ پیشنهادی دولت در این ارتباط در قانون بودجه ۳۱ هزار تومان است، اما این نرخ باید مصوب شود تا به طور قطعی بتوان درباره آن صحبت کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره عدم اختصاص ارز و ثبت سفارش واردات چای از کشور‌هایی غیر از سریلانکا گفت: با توجه به ارز حاصل از فروش نفتی که در سریلانکا وجود دارد اولویت واردات به این کشور اختصاص یافته است، اما این به معنی آن نیست که واردات تنها منحصر به این کشور باشد.

خانی‌نوذری افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۵۰ درصد چای وارداتی از سریلانکا و ۵۰ درصد مابقی دیگر از طریق هند و کنیا انجام خواهد شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای شب عید نیز ثبت سفارش و واردات چای از هندوستان انجام می‌شود و در فاصله زمانی دهه فجر تا عید فطر واردات چای را از هندوستان شاهد خواهیم بود.

وی در پاسخ به سوالی در ارتباط دلیل کاهش زمان ثبت سفارش واردات کالا‌های کشاورزی تا ۴ ماه گفت: برای کنترل ثبت سفارش و واردات فاصله زمانی ۴ ماهه اعلام شده تا بتوانیم رابطه معناداری میان ثبت سفارش و واردات ایجاد و از ایجاد واردات سینوسی در بازار جلوگیرل کنیم.

خانی‌نوذری تصریح کرد: طولانی بودن مدت زمان ثبت سفارش باعث می‌شد که واردکنندگان در مواقعی با تاخیر کالای خود را به کشور وارد می‌کردند به طوریکه در بخش برنج بیشترین میزان واردات در زمان افزایش تولید و کمترین میزان واردات در زمان کاهش تولید داخلی انجام می‌شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->