مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۳۱۵
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸
آغاز اجرای طرح «هر محله، یک زائرسرا» در سراسر کشور| میزبانی مشهدی‌ها الگوی کشوری می‌شود
در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) و مجری پویش جدید هر‌محله یک زائرسرا گفت: در گام‌های قبلی، پویش «هر خانه، یک زائرسرا» اجرا شد که دستاورد‌های مهمی داشت. اکنون در پویش جدیدی با عنوان «هر‌محله، یک زائرسرا» قرار است مشهدی‌ها سر‌خط ماجرا باشند و طرحی را که قبلا خودشان با موفقیت اجرا کرده‌اند، در سه شهر زیارتی دیگر یعنی قم، شیراز و ری آزمایش کنند و پس‌ازآن، طرح در گام سوم در شهر‌های نجف و کربلا اجرا خواهد شد.
جواد علما در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: این طرح از قالب خانه‎های مجزا به قالب ۱۰ تا ۱۵ خانه در یک محله تسری یافته و به سه شکل مختلف، مردم را در صف میزبانی بسیج می‌کند.

میزبانی با ۳ روش

وی افزود: این کار به سه شکل متفاوت اجرا می‌شود. یکی اینکه هر خانه برای کاری خاص مهیا شود و مثلا یک خانه برای اقامت، یک خانه برای شست‎وشوی البسه، یک خانه برای استحمام و یک منزل برای طبخ غذا خدمت‌رسانی کند. در شکل دوم هر خانه به‌طور جداگانه و البته هماهنگ، زائران را اسکان دهد و موضوع شست‎وشوی البسه، استحمام، اطعام و سایر نیاز‌های زوار را به‌طور مستقل تأمین کند. در شکل سوم نیز اهالی این خانه‎ها در مسجد مستقر می‌شوند و همه این امور در مسجد محله صورت می‌گیرد.

مدیر کانون فرهنگی تبلیغی خادمین امام‌رئوف (ع) با اشاره به اجرای هم‌زمان چهار طرح دیگر تصریح کرد: در طرح استانی با عنوان شکرانه همسایگی، خانواده‌های مشهدی می‌توانند به چهار شکل برای میزبانی از زائران اعلام آمادگی کنند؛ یکی اینکه سه روز در هر سال، زائر را بر فرش خود در خانه‎هایشان میزبانی کنند؛ یکی اینکه سالانه یک بعد‌از‌ظهر، صاحب‎خانه با خودرو خود زائران را در شهر جابه‌جا کند، یا اینکه ماهانه حداقل ۱۰‌هزار تومان برای اجرای طرح میزبانی کمک نقدی کنند، یا اینکه سالانه یک وعده غذای گرم طبخ و میان زائران توزیع شود.

پذیرایی از زائران با نذر فامیلی

وی با اعلام اینکه بیش از ۳۰‌درصد خانه‌های فعال در طرح «هر خانه، یک زائرسرا» در سال‌های اخیر، خودشان مستأجر بوده‌اند، تأکید کرد: اصل مطلب این است که مشهدی‎ها آگاه باشند میزبانی از زائران نیاز به تأمین بودجه یا امکانات چشمگیری ندارد. برهمین‌اساس، در طرح دوم به نام نذر فامیلی مقرر شده است چند خانواده که قوم و خویش یکدیگر‌ند، هرکدام هزینه لازم برای رهن و اجاره یک ملک را تأمین کنند تا ضمن استفاده خودشان، ما هم زائر اولی‌ها و افراد کم‎توان را در جریان زیارت امام‌هشتم (ع) در این منازل اسکان بدهیم.

علما بیان کرد: در طرح قطره‌های عاشقی، دقیقا همان برنامه اجرا می‌شود، با‌این‌تفاوت که افراد دیگر نیاز نیست قوم و خویش باشند و از سازمان‌ها گرفته تا هیئات مذهبی و تشکل‌ها می‌توانند در این برنامه شرکت کنند. طرح آخر به نام نایب‌الزیاره هم مربوط به تأمین هزینه ایاب و ذهاب و تغذیه تعدادی از زائران به مدت سه روز است که از طرف مردم، به نیابت از متوفیانشان تأمین می‌شود. در این طرح، اسکان زائران به‌صورت مشارکتی و به همت تشکل خادمان امام‌رئوف (ع) انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->