طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

مدیرکل اتباع: ایران سهم اندکی از اعتبارات بین‌المللی برای حمایت از پناهجویان دارد

  • کد خبر: ۲۰۶۶۳۱
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
مدیرکل اتباع: ایران سهم اندکی از اعتبارات بین‌المللی برای حمایت از پناهجویان دارد
مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود این که رتبه برتر در پذیرش و خدمت بشردوستانه به پناهجویان و مهاجران خارجی را دارد لیکن سهم اندکی از اعتبارات بین المللی در این خصوص را دریافت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین شرافتی راد روز سه شنبه در آیین افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه "کاظمیه" در مشهد افزود: روند پذیرش و تحصیل دانش آموزان اتباع و مهاجران خارجی در خراسان رضوی هم راستای دانش آموزان ایرانی این استان انجام می شود.

وی ادامه داد: دبستان کاظمیه واقع در روستای "کاظم آباد پنجشنبه" مشهد در راستای حمایت از بهبود یافتگان، اتباع و مهاجران خارجی و در قالب طرح مشترک جمعیت حمایت از بهبود یافتگان و سازمان امور پناهندگی نروژی "NRC" و با نظارت ادارات کل اتباع و امور مهاجرین خارجی، آموزش و پرورش، نوسازی و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی احداث شده است.

مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: ساخت و تجهیز این مدرسه ابتدایی ۱۲ کلاسه با اعتباری افزون بر ۱۸۰ میلیارد ریال انجام شده که امروز به بهره برداری رسید.

شرافتی افزود: لازمه جلوگیری از بزهکاری‌های اجتماعی، جرم و جنایت، توجه به آموزش، زیرساخت‌های آموزشی و ساخت مدرسه است.

۷۶ هزار دانش آموز افغانستانی در خراسان رضوی تحصیل می‌کنند

مدرسه ۱۲ کلاسه «کاظمیه» در روستای کاظم آباد پنجشنبه در بخش مرکزی مشهد امروز سه شنبه با حضور «سیگوالد تامین هاوگه» سفیر پادشاهی نروژ و «مادس کریستین هیگارد پولسن» معاون سفیر کشور پادشاهی دانمارک در تهران و همچنین"فیلیپ لوزینسکی" رییس کشوری سازمان امور پناهندگی نروژی به بهره برداری رسید. این مدرسه با کمک خیران و نهادهای بین المللی کمک رسان مرتبط با کشورهای نروژ و دانمارک ساخته شده است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه "سیام" وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

مطابق این گزارش ۷۶ هزار دانش آموز افغانستانی در خراسان رضوی مشغول به تحصیل هستند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند که البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شده اند.

سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز در کشور پنج و پنج دهم متر مربع، در خراسان رضوی چهار و پنج دهم مترمربع و در حاشیه شهر مشهد و روستاهای اطراف این کلانشهر یک و ۲ دهم مترمربع است.

طرح ویژه ساخت مدرسه توسط خیران با توجه به کمبود ۲ هزار کلاس درس در مشهد انجام شده است و از آبان ماه هر سه‌شنبه یک مدرسه در این شهرستان به بهره برداری می رسد.

چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در شهرهای «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ آن سکونت دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->