علی شکاری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر اظهار کرد: بهرهبرداران منابع طبیعی باید همانند سایر مشاغل، امور مربوط به این شغل اعم از استعلام، تمدید، ابطال مجوز و ... را تنها از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور انجام دهند.
وی افزود: برای استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور، داشتن شناسهیکتا ضروری است بنابراین دامداران و مرتعداران دارای مجوز مرتعداری یا پروانه چرای دام باید با مراجعه به ادارات منابع طبیعی به ثبت اطلاعات خود در سامانه سمطا اقدام کنند تا بتوانند شناسه یکتا دریافت کنند.
وی گفت: با هدف پیشگیری از تنشهای اجتماعی و معیشتی ناشی از ابطال مجوزهای چرای دام، دامداران و مرتعداران استان باید تا نیمه اسفند ۱۴۰۲ با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خود به ثبت اطلاعات در سامانه سمطا اقدام کنند تا از ابطال مجوز آنها جلوگیری شود.
شکاری گفت: همسر و فرزندان مرتعداران متوفی، اعم از دارندگان پروانه چرای دام و مجریان طرح مرتعداری نیز باید همچون سایر مرتعداران و دامداران، تا نیمه اسفند ماه ۱۴۰۲نسبت به معرفی فرد جایگزین از بین خود اقدام نمایند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیان کرد: از آنجا که مجوز چرای دام نیازمند طی مراحل اخذ مجوز بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار میباشد لذا چنانچه همسر یا فرزندان مرتعداران متوفی همانند سایر مرتعداران موفق به اخذ شناسه یکتای مجوز صادره از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور نشوند به لحاظ قانونی مجوز ایشان بلا اعتبار و در نتیجه مجوز غیر قابل تمدید خواهد بود. پس لازم است هر چه سریعتر در مهلت باقیمانده اقدام نمایند.