درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست
سرخط خبرها

جان‌باختن ۱۹۶ نفر دیگر در ایتالیا بر اثر کرونا

  • کد خبر: ۲۰۷۵۰
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۹
جان‌باختن ۱۹۶ نفر دیگر در ایتالیا بر اثر کرونا
جدیدترین آمار‌ها از جهش شدید آمار مرگ ناشی از کرونا در ایتالیا حکایت دارد به طوری که شمار کشته شدگان در چهارشنبه شب با افزایش ۱۹۶ نفری، به ۸۲۷ تن رسید.
تازه‌ترین تلفات ناشی از ویروس مهلک کرونا در ایتالیا از افزایش شمار کشته‌شدگان در این کشور به رقم ۸۲۷ تن تا چهارشنبه شب و افزایش ۳۱ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته حکایت دارد.

به نوشته وبگاه «یو اس نیوز» بنابر آمار‌های جدید تا چهارشنبه شب، شمار کشته شدگان از ۴۶۸ تن به ۸۲۷ تن رسید که افزایش ۱۹۶ نفری را نشان می‌دهد و بنا بر آمار‌های مقامات بخش بهداشتی ایتالیا در ۲۴ ساعت گذشته افزایش ۳۱ درصدی داشته است.

ایتالیا همچنین اعلام کرده که آمار کلی مبتلایان به کرونا با افزایش ۲۳۱۳ نفری، به رقم ۱۲۴۶۲ نفر رسیده که بیشترین افزایش این بیماری از آغاز شیوع آن از ۲۰ فوریه (پنجشنبه ۱۱ اسفند) تاکنون است.

مقامات ایتالیا همچنین از ترخیص ۱۰۴۵ بیمار کرونایی از بیمارستان‌های این کشور خبر دادند. این رقم در روز سه شنبه ۱۰۰۴ نفر اعلام شد.

روز سه‌شنبه ابتلای ۹۷۷ نفر دیگر در ایتالیا به ویروس کرونا مثبت اعلام شد و شمار مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۱۰ هزار ۱۴۹ نفر رسید. «جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا نیز روز دوشنبه در نطقی تلویزیونی از محدود شدن سفر‌ها در تمام این کشور و همچنین لغو تمامی تجمع‌ها و مسابقات ورزشی در سراسر ایتالیا خبر داد.
 
نخست وزیر ایتالیا ضمن اشاره به ایام سخت حاکم بر این کشور بابت ویروس کرونا، از شدت یافتن تلاش ها برای مقابله با این ویروس کشنده خبر داد.
 
به نوشته روزنامه «فایننشال تایمز»، «جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا روز دوشنبه در مصاحبه با روزنامه «لاریپابلیکا» گفت که مقامات این کشور از تمام منابع مالی و انسانی برای عدم شیوع ویروس کرونا استفاده خواهند کرد. کونته در این مصاحبه گفت، ایتالیا در تاریکترین ساعات خود بسر می‌برد.

اظهارات نخست وزیر ایتالیا در حالی صورت گرفت که اقدامات محدود کننده برای عدم شیوع ویروس کرونا، از جمله ممنوعیت ملاقات بین زندانیان و خانواده‌های آنها، موجب بروز شورش در ۲۷ زندان شد که طی آن چندین زندانی جان باختند و چند نگهبان نیز گروگان گرفته شدند.

به نوشته فایننشال تایمز، مدارس، دانشگاه‌ها، موزه‌ها، مراکز خرید و سینما‌ها در این کشور تعطیل شده است.

مقامات ایتالیا و سوئیس برای احاطه بر اوضاع بحرانی ناشی از ویروس کرونا به تنظیم نقاط کنترل و برقراری امنیت بیشتر در امتداد مرز مشترک جهت اطمینان یافتن از عدم تردد افراد مشکوک به ویروس کرونا مبادرت کرده اند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->