زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

والدین از تکرار اخبار کرونا نزد کودکان اجتناب کنند

  • کد خبر: ۲۰۷۵۴
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۳
والدین از تکرار اخبار کرونا نزد کودکان اجتناب کنند
روان‌شناس کودک و نوجوان گفت: والدین در صورت تکرار اخبار نزد کودکان کار را به جایی می‏‌رسانند که اگر ویروس کرونا هم از بین برود بعد از آن باید دنبال درمان اضطراب کودکان باشند.

مریم عباسی افزود: با این وضعیت نیاز است والدین چنین اخباری را نزد کودکان تکرار نکنند و از بلند خواندن آن در کانون خانواده اجتناب کنند.

وی بیان کرد: مدتی که کودکان در خانه هستند باید از بازی‎های هیجانی برای آن‌ها استفاده کرد، زیرا اگر بخواهند برای مدت زیادی فردی بازی کنند به طور قطع برای آن‌ها خسته کننده‌است.

عباسی ادامه داد: در این بین نقش والدین بسیار مهم است و باید آن‌ها را ترغیب به انجام بازی‎هایی همچون بازی‌‏های گروهی، پانتومیم، اسم و فامیل، منچ و مارپله، گوش به زنگ حائز اهمیت زیادی است.

این روان شناس کودک افزود: شیشه و بطری‏‌های بدون استفاده زیادی در خانه‌ها وجود دارد که کودکان هشت تا ۹ ساله می‎توانند با رنگ آمیزی از آن‌ها برای جامدادی و یا دکور استفاده کنند.

وی اظهار کرد: نقاشی نیز ابزار سرگرمی خوبی برای کودکان است که باید والدین سعی کنند با متنوع کردن آن از طریق تغییر در ابزار کار و موضوع جذابیت آن را برای کودکان خود افزایش دهند.

عباسی افزود: همچنین والدین می‎توانند کاردستی‌‏هایی را در اینترنت جست و جو و آن‌ها را به کودکان بدهند یا اینکه دکور خانه تغییر دهند تا کودکان این روز‌ها را متنوع‌تر از سایر روز‌ها تجربه کنند.

وی یادآور شد: آشپزی و ساختن کیک توسط مادران بصورت مشارکتی با کودکان از دیگر موارد جذاب برای آن‌ها است که در طی روز‌های قرنطینه کودکان باید جدی گرفته شود.

عباسی در ارتباط با توصیه به کودکان برای شست و شو اظهار داشت: وقتی والدین در این مورد زیاد واکنش نشان دهند ممکن است کودکان وارد دایره لجبازی و یا اینکه وسواس پیدا کنند با این شرایط برای توصیه کودکان به شستن دست بهتر است این موضوع به شکل بازی باشد.

وی ادامه داد: اینکه کودکان نیز در قالب مامور بهداشت خانه معرفی شوند نیز می‌تواند به ترغیب آن‌ها در رعایت مسائل بهداشتی و توصیه سایرین به این نکات پیشگیرانه کمک کند.

عباسی اظهار داشت: همچنین می‌توان ویروس کرونا را برای کودکان به عنوان یک شکل خنده دار ترسیم و در کنار آن راهکار‌های شکست کرونا نوشته شود تا با رعایت کودکان به این مسائل به آن‌ها امتیاز داده شود و آن‌ها را ترغیب به فعالیت بیشتر در زمینه پیگیری شوند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->