۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

حکم استاندار خراسان رضوی برای ۲ دانش آموز خراسانی

  • کد خبر: ۲۰۷۵۶۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۲
حکم استاندار خراسان رضوی برای ۲ دانش آموز خراسانی
۲ دانش آموز به عنوان دبیران ستاد اجرایی قرارگاه استانی دانش‌آموزی دختران و پسران در طرح میدان ۱۴۰۲ با حکم استاندار خراسان رضوی منصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی طی حکمی فروغ الزمان چمن زاری و علی اکبر بنا رضوی را به عنوان دبیران ستاد اجرایی قرارگاه استانی دانش‌آموزی دختران و پسران در طرح میدان ۱۴۰۲ منصوب کرد.

طرح میدان ۱۴۰۲ طرحی دانش آموزی است که باهدف جهاد تبیین از سوی دانش آموزان در خراسان رضوی در حال برگزاری است.

این طرح با هدف شناسایی استعداد دانش‌آموزان توانمند و افزایش اثرگذاری اجتماعی و کنش‌گری سیاسی آنان اجرا خواهد شد.

شبهه «من نمی‌توانم پیشرفت کنم» را باید از ذهن دانش‌آموز حذف کرد

در همین خصوص، دبیر این طرح اعلام کرد: یکی از دلایل ناامیدی در بین جوانان و نوجوانان ما این است که شبهات و سوالات آنان بی‌پاسخ مانده است و برگزاری پویش میدان ۱۴۰۲ زمینه را برای رفع این شبهات فراهم می‌کند.

فروغ الزمان چمنزاری افزود: در خراسان رضوی بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز در المپیاد علمی شرکت و ۸۰ مدال کسب کردند، لذا شبهه «من نمی‌توانم پیشرفت کنم» را باید از ذهن دانش‌آموز حذف و با شناسایی استعداد‌ها زمینه را برای رشد آن‌ها فراهم کرد.

دبیر اجرایی طرح میدان ۱۴۰۲ جهاد تبیین دانش‌آموزان مقطع متوسطه خراسان رضوی با بیان اینکه جامعه هدف این پویش گسترده است، گفت: همچنین در این طرح به دنبال افزایش مشارکت دانش‌آموزان در رویداد‌های ملی پیش رو هستیم. این طرح با هدف شناسایی استعداد دانش‌آموزان توانمند و افزایش اثرگذاری اجتماعی و کنش‌گری سیاسی آنان اجرا خواهد شد.

چمنزاری با اشاره به آموزش شبکه‌سازی به دانش‌آموزان با هدف ورود عملیاتی به عرصه جهاد تبیین، عنوان کرد: میدان دادن به نوجوانان در عرصه جهاد تبیین و فرآیند برگزاری و نظارت بر انتخابات، افزایش شور و نشاط و امید در سطح مدارس و افزایش مشارکت مردمی از جمله اهداف این طرح است و مخاطبان آن دانش‌آموزان دختر و پسر مقاطع تحصیلی متوسطه اول و دوم هستند.

وی اضافه کرد: مکان برگزاری این طرح در مدرسه، منزل، محله، مسجد و فضای مجازی خواهد بود و بر این اساس دانش‌آموزان ترغیب می‌شوند که علاوه بر حوزه علمی، در سایر ابعاد تاثیرگذار نیز وارد عمل شوند. هدف‌گذاری برای ۲۰ هزار کلاس درس در مقطع متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه استان در این طرح انجام شده است و از هر کلاس یک نفر به عنوان فرمانده انتخاب خواهد شد که این فرماندهان حداقل با ۵۰ نفر در سطوح مختلف ارتباط می‌گیرند و تبیین پیشرفت‌های کشور را برای جامعه هدف یک میلیون نفری از استان عهده‌دار خواهند شد.

دبیر اجرایی طرح میدان ۱۴۰۲ جهاد تبیین دانش‌آموزان مقطع متوسطه خراسان رضوی گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این طرح می‌توانند به سامانه my.medu.ir مراجعه کنند. تولید محتوای رسانه‌ای در قالب‌های مختلف با موضوع دستاورد‌های محله، شهر، منطقه و روستا، شرکت در مناظرات دانش‌آموزی از جمله مسابقه مناظره پیشرفت و برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت از جمله محور‌های این طرح است.

چمنزاری افزود: ما ۴۷ منطقه در استان داریم و ابتدا به ۴۷ دانش‌آموز برتر در سطح استان جوایزی اهدا می‌شود و سپس به ۴۷ مدرسه برتر هدیه اعطا خواهد شد و همچنین به ۴۷ خانواده برتر دانش‌آموزان نیز جوایزی اهدا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->