روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

بیش از ۹۰۰ نفر قربانی کرونا در اروپا تا ۲۲ اسفند ماه

  • کد خبر: ۲۰۷۹۵
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
بیش از ۹۰۰ نفر قربانی کرونا در اروپا تا ۲۲ اسفند ماه
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که شمار قربانیان ویروس کرونا در اروپا به ۹۳۰ نفر و افراد مبتلا به آن به ۲۲ هزار نفر رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز، آخرین آمار مبتلایان به ویروس کشنده کرونا در اروپا حاکی از این است که ایتالیا با ثبت ۱۰ هزار و ۱۴۹ بیمار همچنان به عنوان کانون کرونا در قاره اروپا به شمار می‌رود.

اکنون ۶۳۱ نفر در ایتالیا جان خود را از دست داده و یک هزار و ۴ نفر بهبود یافته‌اند.

«جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا  روز سه‌شنبه با توجه به سرعت شیوع کرونا گفته بود: حوزه محدوده کنترل این ویروس کشنده  به سراسر ایتالیا گسترش پیداکرده است.    

در پی همه‌گیری وسیع این ویروس در ایتالیا، دیگر کشور‌های اروپایی نیز با سرعت در حال ثبت مواردی از ابتلا به کرونا هستند؛ از جمله اسپانیا که بیشترین (با ۴۸نفر) میزان جان باخته را پس از ایتالیا به خود اختصاص داده‌است.   

پس از آن اسپانیا با ثبت ۲ هزار و ۱۸۲ نفر مبتلا به کرونا در ردیف دوم قرار دارد و تاکنون ۴۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در این کشور همچنین ۱۳۸ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

فرانسه نیز در ردیف سوم فهرست ابتلا به کرونا قرار دارد و تاکنون یک هزار و ۷۸۴ مورد ابتلا ثبت کرده است. در این کشور ۳۳ نفر جان خود را از دست داده و ۱۲ نفر بهبود یافته‌اند.

سپس آلمان با ثبت یک هزار و ۶۵۶ مورد ابتلا به کرونا و مجموعا ۳ مورد فوتی در ردیف چهارم قرار دارد. در این کشور ۲۵ نفر تاکنون درمان شده‌اند.

تاکنون بیش از ۱۲۲ هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۴هزار و۳۹۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند. در همین حال حدود ۶۷ هزار نفر از افراد مبتلا نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.  

منبع: ایرنا
 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->