وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی چرا «تکالیف طولانی» ذهن دانش‌آموزان را خسته می‌کند؟ افزایش خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی | مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: مراجعه به شعب و رفت‌وآمد‌ها باید به کمترین حد ممکن برسد توصیه‌های طب ایرانی برای کاهش اثرات آلودگی هوا در بدن توضیح سازمان غذا و دارو درباره تفاوت قیمت واکسن‌های آنفلوانزا راز طول عمر بیشتر کشف شد آیا مو‌های سفید دوباره سیاه می‌شوند؟ چگونه دوره سرماخوردگی را کوتاه کنیم؟ هشدار درباره قرص‌ها و دمنوش‌های لاغری واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران از امروز (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) | معوقات حقوق هم در حال واریز است وقتی چهارستون بدن فرو می‌ریزد | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با شیوع پوکی استخوان باند سرقت پراید در مشهد متلاشی شد فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان!
سرخط خبرها

بیش از ۹۰۰ نفر قربانی کرونا در اروپا تا ۲۲ اسفند ماه

  • کد خبر: ۲۰۷۹۵
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰
بیش از ۹۰۰ نفر قربانی کرونا در اروپا تا ۲۲ اسفند ماه
خبرگزاری فرانسه گزارش داد که شمار قربانیان ویروس کرونا در اروپا به ۹۳۰ نفر و افراد مبتلا به آن به ۲۲ هزار نفر رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز، آخرین آمار مبتلایان به ویروس کشنده کرونا در اروپا حاکی از این است که ایتالیا با ثبت ۱۰ هزار و ۱۴۹ بیمار همچنان به عنوان کانون کرونا در قاره اروپا به شمار می‌رود.

اکنون ۶۳۱ نفر در ایتالیا جان خود را از دست داده و یک هزار و ۴ نفر بهبود یافته‌اند.

«جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا  روز سه‌شنبه با توجه به سرعت شیوع کرونا گفته بود: حوزه محدوده کنترل این ویروس کشنده  به سراسر ایتالیا گسترش پیداکرده است.    

در پی همه‌گیری وسیع این ویروس در ایتالیا، دیگر کشور‌های اروپایی نیز با سرعت در حال ثبت مواردی از ابتلا به کرونا هستند؛ از جمله اسپانیا که بیشترین (با ۴۸نفر) میزان جان باخته را پس از ایتالیا به خود اختصاص داده‌است.   

پس از آن اسپانیا با ثبت ۲ هزار و ۱۸۲ نفر مبتلا به کرونا در ردیف دوم قرار دارد و تاکنون ۴۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند. در این کشور همچنین ۱۳۸ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

فرانسه نیز در ردیف سوم فهرست ابتلا به کرونا قرار دارد و تاکنون یک هزار و ۷۸۴ مورد ابتلا ثبت کرده است. در این کشور ۳۳ نفر جان خود را از دست داده و ۱۲ نفر بهبود یافته‌اند.

سپس آلمان با ثبت یک هزار و ۶۵۶ مورد ابتلا به کرونا و مجموعا ۳ مورد فوتی در ردیف چهارم قرار دارد. در این کشور ۲۵ نفر تاکنون درمان شده‌اند.

تاکنون بیش از ۱۲۲ هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۴هزار و۳۹۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند. در همین حال حدود ۶۷ هزار نفر از افراد مبتلا نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.  

منبع: ایرنا
 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->