تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه به شهادت رسیدند رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن ۲ اسیر در غزه را ثابت کرد حمله ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد + فیلم پیام جدید گردان‌های قسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان تصاویر ارتش یمن از لحظه شکار شدن جنگنده آمریکایی + فیلم پلیس آمریکا حدود ۱۰۰ نفر را روز شنبه در دانشگاه نورث ایسترن بازداشت کرد افشای جزئیات توافق شکست‌خورده میان روسیه و اوکراین احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه بایدن: تا زمان آزادی گروگان‌ها آرام نمی‌گیرم فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: یمن با شدیدترین بحران انسانی جهان مواجه است

  • کد خبر: ۲۰۷۹۷۶
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۷
سازمان جهانی بهداشت: یمن با شدیدترین بحران انسانی جهان مواجه است
نماینده سازمان جهانی بهداشت در یمن گفت: امسال ۱۷.۸ میلیون یمنی نیازمند کمک‌های بهداشتی و درمانی بشردوستانه هستند و حدود ۲.۴ میلیون کودک زیر پنج سال در این کشور از سوء تغذیه رنج می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز، «آرتور بیسیگان» در این باره اظهار داشت: یمن پس از حدود یک دهه جنگ و تنش، همچنان با یکی از شدیدترین بحران های جهان از نظر شرایط انسانی و بهداشتی مواجه است.

وی که در یک کنفرانس خبری در دفتر سازمان ملل در ژنو سخن می‌گفت، افزود: میلیون ها کودک در یمن در شرایط جنگی به دنیا آمده اند و بسیاری از آنها در سایه تنش و درگیری ها بزرگ شده اند.

نماینده سازمان جهانی بهداشت افزود: ملت یمن از ویرانی عمیق، گرسنگی و خشونت رنج برده است. به همین دلیل شایسته زندگی در سایه صلح و پیشرفت هستند.

آرتور بیسیگان همچنین تصریح کرد: در سال جاری، ۱۷.۸ میلیون یمنی نیازمند کمک های بهداشتی و درمانی بشردوستانه هستند و حدود ۲.۴ میلیون کودک زیر پنج سال از سوء تغذیه رنج می برند و فقط ۵۱ درصد از مراکز درمانی این کشور، به طور کامل در حال فعالیت هستند. ۳۶ درصد مراکز درمانی یمن، به طور محدودی فعالیت می کنند.

این مقام سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد: حوادث اخیر در دریای سرخ و حملات به یمن، ممکن است بر پیشرفت های به دست آمده در راستای صلح و ثبات تأثیر منفی بگذارد.

با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۱۵ مهرماه و هدف قرار دادن بی وقفه مناطق مسکونی و مراکز درمانی و آموزشی این منطقه، ارتش و انصارالله یمن اعلام کردند که در حمایت از ملت فلسطین، کشتی‌های رژیم صهیونسیتی و کشتی های حامل کالا برای این رژیم را که عازم سرزمین‌های اشغالی هستند، هدف قرار می‌دهد، اما کشتیرانی برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آنها از امنیت برخوردار هستند.

به دنبال اقدام انصارالله و ارتش یمن در حمله به کشتی های اسرائیلی یا با مقصد بنادر سرزمین های اشغالی، آمریکا و انگلیس قطعنامه ای را علیه یمن در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسانده و حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->