سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

مقاومت عراق: آمریکا فقط زبان زور می‌فهمد

  • کد خبر: ۲۰۸۳۰۹
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶
مقاومت عراق: آمریکا فقط زبان زور می‌فهمد
مقاومت اسلامی عراق در بیانیه شدید اللحنی علیه اشغالگران آمریکایی، اعلام کرد: آمریکا فقط زبان زور را می فهمد.

به گزارش شهرآرانیوز، مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: درخواست مقاومت اسلامی، مصوبه مجلس و خواسته مردم برای اخراج نیروهای خارجی از عراق به علت فریبکاری آمریکا برای اجرای خواسته‌های پلیدش در منطقه اجرایی نشده است.

در این بیانیه آمده است: تن دادن آمریکا به درخواست دولت عراق برای تشکیل کمیته مشترک، نیز به خاطر ضربه‌های مهلک مقاومت است.

مقاومت اسلامی عراق بیان کرد: آمریکا فقط زبان زور را می فهمد و در طول سالهای جنگ چیزی جز خیانت و ظلم از او ندیده ایم. تحرکات جدید با هدف وقت کشی و توطئه علیه مقاومت برای جنایات بیشتر و طرح‌های شیطانی برای آسیب رساندن به ملت و امت اسلامی است.

در این بیانیه آمده است: واکنش مقاومت به این ادعا، تداوم عملیات جهادی علیه نیروهای خارجی است. بهتر است که تا زمانی که نیات واقعی آنها و جدیدت تعهد آنها برای خروج نیروهای متجاوز از عراق مشخص نشود و پهپادها و جنگنده‌ها و سایر هواپیماهای آنها به طور کامل کشور را ترک نکنند؛ گفتگویی درباره این عقب نشینی ادعایی صورت نگیرد حریم هوایی و فرماندهی عملیات مشترک باید به طرف عراقی واگذار و افسران آمریکایی خارج شوند.

مقاومت اسلامی عراق بیان کرد: در عین حال که ما از مواضع برادرنمان که هیمنه خارجی را مورد مخالفت قرار می‌دهند، کمال تشکر را داریم، درباره تبعات اعطای مصونیت به هر قدرت خارجی به هر بهانه‌ای، علاوه بر این هرگونه تعهد از طرف دولت یا سرویس‌های امنیتی عراق هشدار می‌دهیم که اگر این اتفاق رخ دهد، خیانت تاریخی به عراق و خون شهدای آن خواهد بود.

لازم به ذکر است که با آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و بمباران‌های بی وقفه مناطق مسکونی، آموزشی و درمانی این منطقه از سوی بمب افکن‌های رژیم تل‌آویو، هر یک از گروه‌های مقاومت اسلامی منطقه وظیفه‌ای را در حمایت از مردم مظلوم غزه به عهده گرفته است.

در این بین گروه‌های عراقی با هدف قرار دادن بیش از یک‌صد باره پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه به آمریکایی‌ها تفهیم کرده‌اند که هزینه حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غزه بسیار بالا است.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->