اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «عین الاسد»

  • کد خبر: ۲۰۸۱۷۵
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۲
حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «عین الاسد»
مقاومت عراق که به‌تازگی از مرحله دوم عملیات‌های خود علیه نظامیان آمریکایی خبر داده است، محل استقرار نظامیان آمریکایی را در پایگاه «عین الاسد» در غرب عراق بار دیگر هدف حمله قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های عراقی، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از شنیده شدن صدای انفجار در محل استقرار نظامیان آمریکایی در پایگاه عین‌الاسد (غرب عراق) خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» گزارش داد محل استقرار نظامیان آمریکایی در عین الاسد هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. لحظاتی بعد از انتشار این گزارش، شبکه «الجزیره» گفت این حمله توسط مقاومت اسلامی عراق انجام شده است.

با این حال، رسانه‌های عراقی درباره میزان خسارات وارده به پایگاه آمریکا و تلفات احتمالی جزئیات بیشتری منتشر نکرده‌اند.

وبگاه عراقی «بغداد الیوم» اخیرا به نقل از یک منبع امنیتی در این خصوص گزارش داد که نیروهای آمریکایی در پی حملات نیروهای مقاومت، در پایگاه «عین الاسد» به حالت آماده باش درآمده‌اند.

آمریکا، بامداد امروز چهارشنبه، مواضع گروه مقاومت «کتائب حزب‌الله» را در غرب عراق مورد حمله قرار داد. وزیر دفاع آمریکا در این خصوص گفت که این حمله در واکنش به حمله به پایگاه عین‌الاسد و زخمی‌شدن نظامیان آمریکایی انجام شده است.

مقاومت عراق به دنبال این حمله اعلام کرد که عملیات‌های خود را وارد مرحله دوم خواهد کرد. «ابو الاء الولائی» دبیرکل گروه مقاومت «کتائب سیدالشهداء» عراق بامداد چهارشنبه اعلام کرد: «در حالی که آمریکایی‌ها دوباره به ما حمله کردند، رزمندگان ما هم مرحله دوم عملیات خود را آغاز می‌کنند».

الولائی توضیح داد مرحله دوم عملیات مقاومت عراق شامل محاصره کشتیرانی و حمل‌ونقل دریایی اسرائیل در دریای مدیترانه و حذف بندرها در فلسطین اشغالی خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->