جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

توزیع شیرخشک با ثبت کد ملی در داروخانه‌ها به ثبات رسید

  • کد خبر: ۲۰۸۶۱۴
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
توزیع شیرخشک با ثبت کد ملی در داروخانه‌ها به ثبات رسید
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: توزیع شیر خشک با ثبت کد ملی نوزاد در داروخانه‌ها به ثبات رسیده است و دسترسی عمومی به شیر خشک فراهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی روح بخش، با اشاره به اینکه از ۲۰ مهر طرح کشوری تحویل شیرخشک با ثبت کدملی در داروخانه‌ها آغاز شد، خاطر نشان کرد: از ابتدای اجرای این طرح، دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین آمار ثبت و استعلام گیری در کشور را داشت و میزان موجودی شیرخشک‌های معمولی و رژیمی شرکت‌های پخش در وضعیت مناسبی است و کمبودی گزارش نشد.

وی با بیان اینکه از ابتدای شروع طرح نظارت بر ۹۸۷ داروخانه، ۱ شرکت تولید کننده شیر خشک و ۱۴ شرکت پخش شیرخشک معمولی تشدید شده است، تصریح کرد: از این تعداد، داروخانه برای ثبت کد ملی نوزاد در سامانه همراهی نکردند که از این قاعده حذف شدند.

دکتر روح بخش با اشاره به اینکه در حال حاضر برای کودکان زیر ۲ سال نیازمند تغذیه با شیر خشک معمولی در هرماه ۱۰ عدد یارانه‌ای و ۱۰ عدد آزاد با ثبت کد ملی از داروخانه‌ها قابل دریافت است، اظهار کرد: داروخانه‌های مراکز دولتی و داروخانه‌های مناطق دور دست از سامانه حذف نشده اند تا دسترسی افراد به شیر خشک با چالشی روبرو نشود.

وی با بیان اینکه اتباع در صورت نیاز کودک به شیر خشک معمولی، با داشتن کد اختصاصی کارت اقامت موقت می‌توانند به داروخانه‌ها مراجعه نمایند و با شرایط مذکور نسبت به تهیه آن اقدام نمایند، تصریح کرد: لذا اجرای این طرح در پرداختی مردم تفاوتی نداشته و بر اساس مصوبه قرارگاه شیر خشک کشور، مابه الفاوت یارانه و آزاد توسط سازمان بیمه سلامت به داروخانه‌ها پرداخت خواهد شد.

وی گفت: شرکت‌های پخش بر اساس ضریب جمعیتی کودکان زیر ۲ سال هر شبکه بهداشت در شهرستان‌ها و مراکز بهداشت در مشهد در حال توزیع شیر خشک هستند و عدالت در توزیع بصورت مستمر توسط معاونت غذا و دارو انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->