نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

یکی از مفاخر موسیقی ترکمن درگذشت

  • کد خبر: ۲۰۸۶۳۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
یکی از مفاخر موسیقی ترکمن درگذشت
تاج وردی پیکر یکی از مهم‌ترین و موثرترین هنرمندان موسیقی منطقه بندرترکمن که شاگردان زیادی را هم تربیت کرده، در ۶۰ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، پیمان بزرگ‌نیا، پژوهشگر موسیقی نواحی ایران توضیح داد: تاج‌وردی پیکر یکی از موثرترین هنرمندان موسیقی منطقه ترکمن روز بیست و پنجم دی در سکوت خبری دارفانی را وداع گفت. او یکی از هنرمندان مطرح دوتارنوازی منطقه ترکمن بود که شناخت بسیار دقیقی از موسیقی این منطقه داشت و توانست معرف خوبی برای شاخه‌های مختلف موسیقی این منطقه جغرافیایی از جمله «خیوه»، «آخال» و سایر سبک‌ها باشد.

وی افزود: مرحوم تاج‌وردی پیکر از جمله هنرمندانی بود که علاوه بر فهم و تسلط بر موسیقی ترکمن، داستان‌های قدیمی و اسطوره‌ای این منطقه را می‌شناخت و به واسطه این شناخت شاگردان و هنرمندان متعددی را هم به جامعه موسیقی نواحی و جشنواره‌ها معرفی کرد که از آن جمله می‌توان به طواق سعادتی و غفور امانیان اشاره کرد. این درحالی است که بسیاری از محققان و پژوهشگران عرصه موسیقی نواحی هم از او نکات زیادی یاد گرفتند حتی بنده که چندباری سعادت دیدار با او را داشتم. علاوه بر ویژگی‌های هنری که در این هنرمند پیدا کردم وی را یک ایران‌دوست واقعی دیدم که برایم بسیار ارزشمند بود. او دوستدار موسیقی نواحی تمام ایران بود که وقتی در جشنواره‌ها حضور پیدا می‌کرد، به تماشای آثار مختلف جشنواره می‌پرداخت.

بزرگ‌نیا گفت: متاسفانه او در سال‌های آخر عمرش به دلیل کم‌توجهی و بی‌مهری‌هایی که به موسیقی نواحی می‌شد، دچار افسردگی زیادی شده بود. فضایی که او را دچار بیماری فراموشی هم کرده بود. موضوعی که امیدوارم دیگر شاهد چنین روندی برای هنرمندان این عرصه نباشیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->