فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

اعلام جزییات برگزاری جشنواره سرود روستایی رضوی

  • کد خبر: ۲۰۹۰۷۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
اعلام جزییات برگزاری جشنواره سرود روستایی رضوی
دبیر جشنواره سرود روستایی رضوی از حمایت گروه‌های سرود روستایی در حوزه‌های مختلف آموزشی و اجرای برنامه در قالب‌های مجزا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز سید مجتبی ذبیحی درباره این جشنواره گفت: ایجاد این بخش به دلیل پتانسیل خوبی است که در زمینه سرود در روستا‌ها داریم. به دلیل امکانات کم در روستا‌ها و هزینه‌هایی که در سرود‌های رسمی کشور می‌شود، بهتر دیدیم بخش روستایی را نیز به این جشنواره اضافه کنیم. بر این اساس، یک جشنواره مجزا و مختص خود روستا‌ها تعیین شد تا بر مبنای آن، مدارس، مساجد و کانون‌های فرهنگی که ساکن روستا هستند، می‌توانند در جشنواره به صورت مجزا شرکت کنند.

دبیر جشنواره سرود روستایی رضوی با بیان اینکه این جشنواره در ۶ رشته برگزار می‌شود، اظهار کرد: بخش‌های این رویداد نسبت به جشنواره اصلی سرود ملی کمتر است لذا در این چارچوب بخش رقابتی را در این جشنواره داریم که بین ۲ گروه سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال و همچنین بین خانم‌ها و آقایان به صورت جداگانه برگزار خواهد شد.

به گفته ذبیحی، فرق این بخش روستایی سرود با جشنواره رضوی این است که در بخش ملی جشنواره دانش آموزان مقطع اول و دوم می‌توانند، شرکت کنند، اما در بخش روستایی، زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال در جشنواره حضور دارند.

وی تاکید کرد: شرط مشارکت در این بخش جشنواره است که گروه‌های سرود باید در بوم روستا باشند.

ذبیحی با بیان اینکه بسیاری از ملودی‌های ناب و مذهبی در همین روستا‌ها پیدا می‌شود، تصریح کرد: بر همین اساس درصدد بودیم این ظرفیت‌ها را شناسایی کرده و از آن‌ها حمایت کنیم.

دبیر جشنواره سرود روستایی رضوی با بیان اینکه برای اطلاع رسانی به روستا‌ها با کانون‌های مساجد ارتباط گرفته اند، گفت: هفت هزار کانون فرهنگی تربیتی در روستا‌ها داریم که قرار شده از طریق کارتابل و بخش نامه به آن‌ها اطلاع رسانی کنند. علاوه بر این، به سراغ معاونت روستایی و عشایری وزارت آموزش و پرورش نیز رفته‌ایم که آن‌ها هم به مدارس روستا‌ها بخشنامه داده و ابلاغ می‌کنند.

وی با بیان اینکه در بخش سرود روستایی موضوعات با جشنواره اصلی تفاوتی ندارد، موضوعات امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ (ع) را سه محور اصلی این بخش عنوان کرد.

بنا بر اعلام ذبیحی، قرار است برای مربیانی که اثر آن‌ها به جشنواره دعوت نمی‌شود، کارگاه آموزشی مربیگری سرود گذاشته شود تا همزمان با برگزاری جشنواره مربیان حضور یافته و کار‌ها را ببینند و در خلال آن نیز دوره آموزشی برگزار شود.

دبیر جشنواره سرود روستایی رضوی با بیان اینکه اثر تولیدی هم قرار است در بنیاد، تولید شود تا در اختیار جشنواره سرود و مورد استفاده قرار گیرد، یادآور شد: گروه‌های روستایی متقاضی تا ۳۰ بهمن مهلت ارسال فیلم دارند و ۱۶ تا ۱۸ اسفند نیز مرحله نهایی برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->