طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از نرم جهانی یارانه تیرماه ۱۴۰۳ واریز شد مجوز اصلاح قیمت خودروهای سایپا صادر شده است کدام موبایل‌ها مناسب نصب و اجرای بازی است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۳) + جدول قیمت نرخ طلای ۱۸ عیار در مشهد اعلام شد (۳۱ تیر ۱۴۰۳) بی‌توجهی بورس به فصل مجامع | شاخص بورس ۲۰ هزار واحد ریخت (۳۱ تیر ۱۴۰۳) پرداخت بیش‌از ۱۸ هزار میلیارد ریال عوارض به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان‌رضوی سهم ۳۷ درصدی صنایع کشور در مصرف برق | معاون وزارت صمت: با وزارت نیرو برای کاهش خسارت‌ها تفاهم شده است واکنش بازار خودرو مشهد به خبر تصویب آیین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم چه بود؟ | یک کارشناس: بازار در رکود کامل است شهرستان مشهد؛ حائز رتبه اول تولید گندم در خراسان‌رضوی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۳۱ تیر ۱۴۰۳) | صعود دلار به کانال ۵۸ هزار تومان آغاز هفته‌ای گرم در کشور | خراسانی‌‎ها مصرف برق خود را کاهش دهند بررسی قیمت خودرو‌های خارجی در مشهد (۳۱ تیر ۱۴۰۳) | تویوتا لوین ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: صنایع نباید در اولویت قطع برق باشند
سرخط خبرها

چرا محصولات ثبت‌نامی در سامانه یکپارچه خودرو را با تاخیر تحویل می‌دهند؟

  • کد خبر: ۲۰۹۵۸۴
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۸
چرا محصولات ثبت‌نامی در سامانه یکپارچه خودرو را با تاخیر تحویل می‌دهند؟
مدیرعامل گروه بهمن در خصوص علت تاخیر در تحویل محصولات ثبت‌نامی در سامانه یکپارچه خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیوک علیمرادلو طی یک نشست خبری در حاشیه نمایشگاه اتواکسپوی تهران در خصوص تخصیص ارز به خودروسازان، اظهار داشت: نیاز ارزی ما برای امسال حدود یک میلیارد دلار بود که کمتر از ۵۰۰ میلیون دلار آن تامین شده و همین موضوع باعث تاخیر در تولید بخشی از محصولاتمان شده است.

وی در پاسخ به اینکه آیا پیشنهاد جدیدی برای تغییر قیمت محصولات گروه بهمن به سازمان حمایت ارائه کرده اید؟ نیز گفت: ما روش فعلی قیمت گذاری خودرو را قبول نداریم، چرا که معتقدیم دولت نباید در قیمت گذاری دخالت داشته باشد بلکه باید نظارت کند. در همین زمینه روش‌های مختلف قیمت گذاری خودرو در حال بررسی است که امیدواریم روشی مناسب در پیش گرفته شود.

علیمرادلو در مورد دلیل مشکلات موجود در زمینه تحویل برخی محصولات ثبت نامی سامانه یکپارچه خودرو نیز گفت: اگر وزارت صمت بدون مشورت با ما تیراژ تولید را مشخص کرده، ولی ارز لازم را برای تخصیص به تولید ندارد ما مقصر نیستیم.

وی افزود: ما از تیرماه امسال به وزارت صمت تذکر دادیم که طی ۳ ماهه آخر سال تولید خودرو کاهش خواهد یافت، ولی گوش شنوایی نبود و امروز وضعیت صنعت خودرو نتیجه یک تئوری غلط است.

وی در عین حال با بیان اینکه تولید برخی شرکت‌های خودروساز در این شرایط طی چندماه اخیر چند برابر شده است، گفت: این‌ها از کجا ارز آورده اند؟ باید تغییر نگرش در این بخش صورت گیرد و بازی جوانمردانه داشته باشیم.

به گفته مدیرعامل گروه بهمن، ارز تخصیصی خودروسازان در بخش سواری از ارز صادرات غیر به ارز نیمایی تبدیل شده که اتفاق خوبی است و امیدواریم بتوانیم طی ۳ ماهه اول سال آینده خودرو‌ها را به مشتریان تحویل دهیم.

وی در مورد جریمه شدن برخی شرکت‌های خودروساز به دلیل گرانفروشی نیز گفت: وقتی شرکتی، یک شاکی راجع به گرانفروشی نداشته باشد نمی‌تواند جریمه شود، نباید برای شرکت‌ها گرانفروشی سازی شود. وقتی در بازار بر روی همان پلت فرم، محصول دیگری با اختلاف قیمت چند صد میلیون تومانی عرضه می‌شود، گرانفروشی نشده است. هیچکس با نظارت مشکلی ندارد، ولی این موضوع باید بر اساس یک مسیر درست اتفاق بیفتد.

وی همچنین با اشاره به رشد تولید گروه بهمن طی سال جاری، اظهار داشت: اگر موانعی مانند محدودیت تامین ارز وجود نداشت قطعا به اهداف بالاتری دست می‌یافتیم.

وی در مورد برنامه گروه بهمن در سال آینده نیز توضیح داد: سال آینده تولید دیگنیتی و فیدلیتی پرایم و پرستیژ و همچنین ریسپکت افزایش خواهد یافت، در عین حال، فیدلیتی XB۱ را نیز به تولیداتمان اضافه خواهیم کرد.

مدیرعامل گروه بهمن با بیان اینکه طی سال ۱۴۰۳ به سمت تولید خودرو‌های برقی خواهیم رفت، افزود: در حال حاضر مراحل نهایی ترخیص خودروی سدان E-QM۵ از گمرک در حال انجام است و طی هفته آینده این خودرو از گمرک ترخیص خواهد شد. این محصول با یکبار شارژ می‌تواند بالای ۳۷۰ کیلومتر را طی کند که هم افراد و هم شرکت تاکسیرانی می‌توانند از این خودرو استفاده کنند.

وی با اشاره به رونمایی از محصول برقی نتایو در نمایشگاه اتواکسپوی تهران، گفت: یک محصول جدید هیبریدی نیز با شرکت نتا پیگیری می‌کنیم که این خودرو به صورت همزمان در بازار ایران و چین طی ۶ ماهه دوم سال آینده عرضه خواهد شد.

علیمرادلو با بیان اینکه در مورد خودرو‌های با تیراژ بالا نیز پروژه‌هایی را در دستور کار داریم، تصریح کرد: یک خودروی پرتیراژ با درصد داخلی سازی بالا را طی سال آینده یا دوسال دیگر به بازار عرضه خواهیم کرد.

وی همچنین از برنامه ریزی برای توقف تولید وانت کارا خبر داد و گفت: تولید این خودرو باید تا پایان سال متوقف شود، ولی با توجه به مجوزی که سازمان استاندارد صادر کرده، سعی می‌کنیم تولید این خودرو را چند ماه دیگر ادامه دهیم.

رونمایی از اتوبوس برقی بهمن تا پایان سال 

مدیرعامل گروه بهمن در ادامه در خصوص عملکرد شرکت سیباموتور طی سال جاری گفت: طی امسال ۴۶۰ دستگاه جی ایکس ۴۶۰ توسط این شرکت به بازار عرضه شد و محصولات سبک ۶ و ۸.۵ تن این شرکت طی ۶ ماهه دوم سال آینده با طراحی به روز و امکانات بالاتر عرضه خواهد شد.

وی همچنین با اشاره تحویل ۱۰۰ دستگاه اتوبوس شهری به ناوگان حمل و نقل تبریز، گفت: قرارداد تحویل ۵۰۰ دستگاه اتوبوس نیز در حال انجام است و برای سال آینده نیز برنامه چند برابری در اتوبوس‌های ۱۲ متری شهری و اتوبوس‌های ۱۸ متری را در حال انجام داریم.

وی افزود: تولید اتوبوس‌های ۱۲ متری برقی را نیز در دستور کار داریم که تا پایان سال رونمایی خواهد شد و اتوبوس بین شهری ۹ متری را نیز به بازار ارائه خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->