آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند آغاز مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند
سرخط خبرها

دستور رئیسی برای بررسی دلایل ممنوعیت استقرار واحد‌های صنعتی در نوار ساحلی مکران

  • کد خبر: ۲۰۹۶۶۵
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
دستور رئیسی برای بررسی دلایل ممنوعیت استقرار واحد‌های صنعتی در نوار ساحلی مکران
رئیس جمهور در نشست پیگیری موضوعات ویژه هرمزگان، موانع تکمیل پل خلیج فارس، چگونگی جلوگیری از رسوب کالا‌ها در بنادر استان، بازآفرینی بافت ناکارآمد شهری در هرمزگان و چرایی ممنوعیت استقرار واحد‌های صنعتی در فاصله ۲ کیلومتری سواحل مکران را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت مردمی به استان هرمزگان در نشست پیگیری موضوعویژه استان حضور یافت و ضمن دریافت گزارش از موانع، مشکلات، مسائل و موضوعات اولویت‌دار هرمزگان، دستورات لازم برای رفع یا بررسی این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع پروژه بزرگ معطل مانده پل خلیج فارس و دلایل چرایی توقف اجرای این پروژه و همچنین راهکار‌های تامین منابع مالی برای تکمیل آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند اجرای این پروژه که اجرای آن مزایای زیادی برای استان به همراه خواهد داشت، از دو دهه پیش و به دلیل عدم تامین مالی با ۱۵ درصد پیشرفت متوقف مانده است.

رئیس جمهور در ادامه پس از استماع گزارش و پیشنهاد‌های معاون اجرایی، رئیس سازمان منطقه آزاد قشم و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با تاکید بر ضرورت‌های استراتژیک اجرای این پروژه، به سازمان منطقه آزاد قشم دستور داد ضمن طرح این مسئله در شورای اقتصاد، اقدامات اجرایی آن را آغاز کند.

در ادامه این جلسه موضوع رسوب کالا‌ها در بنادر استان هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت که رئیس جمهور پس از استماع گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته از سوی این وزارتخانه برای تعیین تکلیف کالا‌های رسوبی در بنادر کشور، «رفع معضل کالا‌های رسوبی سنواتی»، «کاهش مدت زمان پاسخ به استعلامات گمرکی از ۱۱ روز به ۶ روز» و «کاهش ۵۰ درصدی بخشنامه‌های گمرکی» را سه اقدام خوب و ارزشمند وزارت امور اقتصادی و دارایی در یکسال اخیر عنوان کرد و سازمان برنامه و بودجه مکلف شد کالا‌های اساسی را در اولویت تخصیص ارز قرار دهد.

موضوع بافت ناکارآمد شهری و بازآفرینی آن به عنوان یکی از اولویت‌های استان، سومین مسئله‌ای بود که در نشست پیگیری ویژه استان هرمزگان با حضور رئیس جمهور مورد بررسی قرار گرفت.

رئیسی وزارت راه و شهرسازی را مکلف کرد ظرف حداکثر یک‌ماه برنامه پیشنهادی برای حل مشکل ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی را با هماهنگی استاندار هرمزگان ارائه کند.

در ادامه این جلسه همچنین موضوع ممنوعیت استقرار واحد‌های صنعتی، تولیدی و خدماتی در فاصله ۲ کیلومتری سواحل مکران بر اساس ابلاغیه سازمان حفاظت از محیط زیست مطرح شد.

 رئیسی دستور داد ضمن دعوت از سازمان محیط زیست دلایل صدور چنین بخشنامه‌ای بررسی شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->