نحوه دریافت گوشت تنظیم بازار مورد نیاز هیئات مذهبی اعلام شد (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف و معدوم سازی ۲۹ تن مواد غذایی فاسد در مشهد (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) با مشارکت اوقاف زمین نهضت مسکن برای ۲ شهر خراسان رضوی فراهم شد ادامه نگرانی‌ها از وضعیت ذخایر آبی سد‌ها در شروع سال ۱۴۰۳ + جدول کاهش زمان تحویل کارت سوخت از یک ماه به یک هفته لایحه اصلاح قانون کار برای تعیین مزد کارگران به هیات دولت می‌رود (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) پیدا شدن گوشت الاغ در یکی از هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پارس در سال جدید بیش از ۹۰ تن تخم مرغ غیر بهداشتی در شهرستان مشهد کشف و توقیف شد کم فروشی یک نانوایی در مشهد را به پلمب کشاند (۹ فروردین۱۴۰۳) جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت در سال ۱۴۰۳ + جدول ۴۲ واحد گرانفروش و متخلف در مشهد پلمب شدند (۹ فروردین ۱۴۰۲) آغاز حراج‌های خرده‌فروشی اموال تملیکی از ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ حقوق ورودی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار مشخص شد تعریف ۱۶ پروژه برای تامین آب شرب مشهد در سال جدید | اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها مالیات بر ارزش افزوده رسما ۱۰ درصد شد! (۸ فروردین ۱۴۰۳) مصرف بنزین دوباره اوج گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فروردین + ویدئو ۲ کافی شاپ به دلیل تخلفات صنفی در مشهد پلمب شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)  ۲۲ مرکز متخلف در خراسان رضوی پلمب شد  نگرانی طلافروشان از گرایش مردم به خرید طلای مستعمل رشد ۳ درصدی بورس در اولین هفته کاری سال جدید (۸ فروردین ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه توسط مجلس مخالف است آخرین قیمت گوشی‌های روز در بازار | آیفون ۱۳ حداقل ۴۰ میلیون تومان شد + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات سایپا + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

زنان سرپرست خانوار برای دریافت بسته معیشتی در اولویت هستند

  • کد خبر: ۲۰۹۹۷
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷
  • ۱
زنان سرپرست خانوار برای دریافت بسته معیشتی در اولویت هستند
در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که زنان سرپرست خانوار به ویژه زنانی که از دستگاه‌های حمایتی دیگری بهره‌مند نیستند، برای دریافت این بسته‌ها در اولویت قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز،  معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری ضمن تشریح برنامه‌های این معاونت برای کاهش عوارض اقتصادی بحران کرونا میان اقشار آسیب پذیر زنان گفت: در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که طی مکاتباتی که با معاون اول رییس جمهور داشته‌ایم مقرر شده زنان سرپرست خانوار به ویژه زنانی که از دستگاه‌های حمایتی دیگری بهره‌مند نیستند، برای دریافت این بسته‌ها در اولویت قرار گیرند.

 

 معصومه ابتکار، ضمن تشریح برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده برای کاهش عوارض اقتصادی بحران کرونا، گفت: در حال حاضر شرایط بحرانی است و این شرایط، خاصِ ایران نیست؛ سازمان بهداشت جهانی کرونا را پاندمیک اعلام کرده است، لذا باید برای این وضعیت تدابیری داشت.

 

اختصاص سهمیه ویژه بسته حمایتی به زنان سرپرست خانوار

وی با بیان اینکه دولت حمایت‌های ویژه‌ای از اقشار آسیب‌پذیر از این بیماری خواهد داشت اظهار کرد: در حال حاضر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که سه بسته حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر در نظر گرفته که طی مکاتباتی که با معاون اول رییس جمهور داشتیم اعلام کردیم زنان سرپرست خانوار به ویژه آن‌هایی که از حمایت دستگاه‌های حمایتی بهره‌مند نیستند، در اولویت قرار گیرند. همچنین به خیریه‌ها و موسساتی که از حامیان زنان سرپرست خانوار هستند توجه شود.

 

ابتکار تاکید کرد: براساس مکاتباتی که هفته گذشته با معاون اول رییس جمهور، اسحاق جهانگیری انجام دادم، ایشان از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستند که برای زنان سرپرست خانوار به طور ویژه سهمیه درنظر گرفته شود.

 

تبدیل موقت کارگاه‌های زنان کار آفرین به تولید ماسک و لوازم بهداشتی

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری افزود: یکی از موضوعات این است که بتوانیم زنان کارآفرینی را که امکان تبدیل موقت کارگاه‌هایشان وجود دارد شناسایی کنیم؛ بسیاری از زنان دارای کارگاه‌های تولیدی هستند و بسیاری از آن‌ها طی دو هفته اخیر اعلام آمادگی کرده‌اند که کارگاه‌های خود را به تولید لوازم بهداشتی، ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی کننده ... تبدیل کنند و به طور موقت خط تولید خود را به سمت مقابله با کرونا پیش ببرند. معاونت زنان و خانواده این دسته از زنان را به تولیدکنندگان وصل می‌کند.

 

ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای زنان جهت تولید لوازم بهداشتی

ابتکار تاکید کرد: همچنین معاونت از مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ها درخواست کرده که این ارتباط را میان زنان نیازمند به کار با تولیدکنندگان و کارگاه‌ها و نیز کارگاه‌ها را با کلینیک‌های نیازمند به این کالا‌ها برقرار کنند.

 

وی با اشاره به فرصت‌های جدید اشتغال در تولید لوازم بهداشتی اضافه کرد: بانوان از این تغییر موقت مسیر شغلی استقبال کرده‌اند و گزارشات رسیده نشان می‌دهد این موضوع هم به نوعی کمک کننده معیشتی به بانوان است و هم می‌تواند مایحتاج عمومی را پاسخ دهد.

 

تکلیف آژانس‌های بانوان و مهد‌های کودک در این روز‌های کرونایی چه می‌شود؟

ابتکار در ادامه در پاسخ به این سوال که برای مشاغلی مانند آژانس‌های بانوان که اکنون به دنبال تعطیلی مدارس و مهد‌ها نیز با مشکل مواجه شده‌اند چه پیگیری‌هایی صورت گرفته است؟ توضیح داد: دولت معافیت‌هایی پیش بینی کرده که برای بنگاه‌های رسمی نیز استمهال بیمه‌ای و مالیات و مسائل بانکی در نظر گرفته است و امیدواریم بانک‌ها و بیمه‌ها نیز این موضوع را به ویژه برای زنان سرپرست خانوار عملیاتی کنند. همچنین معاونت به طور خاص پیگیری کرده تا این معافیت‌ها و حمایت‌ها برای زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار گیرد.

 

وی در ادامه درباره برنامه‌های معاونت امور زنان و خانواده در راستای توان افزایی زنان سرپرست خانوار نیز گفت: در برنامه‌های دولت یازدهم برای توانمندسازی زنان در حوزه اقتصادی به ویژه زنان سرپرست خانوار، تکلیفی در بند ت ماده ۸۰ جهت حمایت و تدوین برنامه‌ای ملی برای زنان سرپرست خانوار برعهده معاونت زنان و خانواده قرار دارد.

 

وی ادامه داد: معاونت در این زمینه اقدام کرده و ستادی را خاص هماهنگی بین بخشی و بین دستگاهی برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار داشته است. همچنین در این زمینه برنامه‌ای ملی نیز برای دستگاه‌ها تدوین شد که از سال گذشته چند طرح اجرایی و عملیاتی برای شناسایی، مهارت افزایی و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در کشور با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت کشور با همراهی سمن‌ها و بخش‌های عمومی مانند جهاد دانشگاهی اجرایی شد.

 

به گفته ابتکار با اجرای این طرح تاکنون حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار پس از شناسایی، مهارت‌های عمومی، کسب و کار و تخصصی کسب کردند. هدف از طرح توانمندسازی زنان این بوده است که زنان مهارت کار آفرینی بیاموزند و بتوانند برای خود و دیگران نیز شغل ایجاد کنند.

 

زنان سرپرست خانوار برای آموزش حرفه و کار به استانداری‌ها بروند 

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه طرح توان افزایی زنان سرپرست خانوار در سال ۹۹ توسعه می‌یابد، گفت: زنان سرپرست خانواری که از مراکز حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد حمایت مالی نمی‌شوند و مایلند کار و حرفه‌ای برای اشتغال خود بیاموزند می‌توانند با مراجعه به مدیران کل امور زنان و خانواده استانداری‌ها خود را معرفی کرده و خواستار ثبت نام در این دوره‌های آموزشی شوند. همچنین از سازمان‌های غیردولتی در موضوع کارآفرینی دعوت کردیم تا آن‌ها نیز در این زمینه از زنان سرپرست خانوار حمایت کنند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اشرف شوشتری
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
0
0
سلام من زن هستم سرپرست خانواده هستم تحت پوشش کمیته هستم ۵نفر هستیم چرا برام هیچی واریز نکردین؟؟؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->