سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

وحیدی: مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند شرط ضروری یک جامعه قوی است

  • کد خبر: ۲۱۰۰۲۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
وحیدی: مشارکت در انتخابات ۱۱ اسفند شرط ضروری یک جامعه قوی است
وزیر کشور گفت: مشارکت شرط ضروری یک جامعه قوی است که همه ظرفیت‌ها را بشناسد، استعداد یابی کند و متناسب با هر ظرفیتی وارد موضوعی شود که جامعه نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور امروز (یکشنبه ۱۵ بهمن ماه) در همایش منتخبین تشکل‌های مردم نهاد در شورا‌های توسعه و حمایت سراسر کشور، گفت: باید اعتراف کنیم به دلیل اینکه اقتصاد ما به موقع مردمی نشد، اقتصادمان به آن مقداری که مایل بودیم پیشرفت نکرد و این به دلیل آن بود که نقش مردم یک مقداری کمرنگ شد و لذا بعضی از تفکرات دولتی سازی سبب شدکه ان حضور همه جانبه پیدا نشود.

وی افزود: در علم و فناوری هم اگر مردم، دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان در میدان نبودند علم و فناوری به این میزان رشد نمی‌کرد. اگر بنا بود دستگاه‌های دولتی و رسمی متکفل امر پیشرفت دانش باشند به تنهایی نمیتوانست به سرانجام برسد.

وزیر کشور با بیان اینکه امروزه در حوزه‌های علم و دانش پیشرفت خوبی داشته‌ایم، اظهار کرد: در صنعت دفاعی که یکی از حساس‌ترین صنایع ما است هم با کمک شرکت‌هایی که همکاری میکنند در بخش دفاع که بسیار زیاد هستند باعث توسعه و پیشرفت در این حوزه شده است.

وحیدی تأکید کرد: اصل اعتقاد به مردم و مشارکت مردم در همه امور یک آموزه قطعی و جدی انقلاب و نظام است.

وی با تأکید بر اینکه در نظام اسلامی مردم، پایه و اساس همه چیز هستند، گفت: در همه فعالیت‌ها مردم نقش محوری و تعیین کننده دارند، در مسائلی همچون امنیت و دفاع که مسائل حساسی است، مردم نقش قطعی دارند یعنی در این دو مسئله مهم اگر مردم حضور، مشارکت و کمک نداشتند لذا به نتیجه نمی‌رسید.

وزیر کشور با اشاره به اینکه حضور مردم در همه مسائل پر اهمیت است، بیان کرد: هر جا که مردم حضور و مشارکت دارند مسائل به خوبی و به سرعت حل می‌شود، اگر حضور مردم و شرکت‌ها که همه مردمی هستند نبود در علم و فناوری این مقدار پیشرفت نمی‌کردیم، بنابراین ساختن ایران عزیز بدون یک جامعه قوی، شدنی نیست.

وحیدی ادامه داد: چند سال پیش مقام معظم رهبری استحکام ساخت درونی قدرت را مطرح فرمودند و شما وقتی به باطن این کلام مراجعه می‌کنید می‌بینید جز از طریق یک جامعه قوی صورت نمی‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه ایران قوی نیاز به یک جامعه قوی دارد، گفت: جامعه قوی نیاز به یک انسجام دارد، انسجام نیز نیاز به ارتباط دارد و ارتباط در بستر مشارکت اتفاق می‌افتد.

وزیر کشور عنوان کرد: مشارکت شرط ضروری یک جامعه قوی است که همه ظرفیت‌ها را بشناسد، استعداد یابی کند و متناسب با هر ظرفیتی وارد موضوعی شود که جامعه نیاز دارد.

وحیدی گفت: رتبه بندی تشکل‌ها این را برای ما به ارمغان خواهد آورد که یک مسابقه مثبت برای دستیابی به اهداف بلند بین تشکل‌ها ایجاد شود تا برای جامعه مؤثر و مفید باشد و دستیابی‌های خوبی به اهداف بلند داشته باشد.

وی با بیان اینکه مسئولیت تشکل‌های مردم نهاد برای حرکت مردمی در جهت منافع جامعه سنگین است، خاطرنشان کرد: تشکل باید برای یک هدف متعالی باشد. وزارت کشور به حرکت درآوردن این دریای بزرگ مردمی در فعالیت اجتماعی از مسیر تشکل‌های مردم نهاد را از وظایف خود می‌داند.

وزیر کشور فعالیت تشکل‌های مردمی را آنگاه سیاسی دانست که در قالب حمایت از یک جریان خاص وارد عمل شوند و گفت: فعالیت تشکل‌های مردم نهاد، یک فعالیت اجتماعی است و تشویق مردم برای حضور در انتخابات به عنوان مهم‌ترین واقعه کشور برای تعیین سرنوشت هم یک کار اجتماعی محسوب می‌شود.

وحیدی در پایان با بیان اینکه در انتخابات ۱۱ اسفندماه امسال، تشکل‌ها نقش مهمی در ایجاد مشارکت مردمی دارند، تصریح کرد: حرکت اجتماعی اهمیت دارد و تشکل‌ها باید بتوانند ظرفیت مردمی را در جهت منافع مردم و ملت به حرکت درآورند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->