صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

کودکان کمتر از ۷ سال و ۳ دهک اول در مراکز دولتی به صورت رایگان درمان می‌شوند | ثبت ۸۰هزار بیمار هپاتیتc در کشور

  • کد خبر: ۲۱۰۰۴۶
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
کودکان کمتر از ۷ سال و ۳ دهک اول در مراکز دولتی به صورت رایگان درمان می‌شوند | ثبت ۸۰هزار بیمار هپاتیتc در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از درمان رایگان کودکان زیر هفت سال و همچنین سه دهک نخست جامعه و مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز سعید کریمی در نشست خبری «فجر سلامت» که صبح امروز، یکشنبه ۱۵ بهمن در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: تمام خدمات درمانی مراکز دولتی و مراکز درمانی دانشگاهی برای کودکان زیر ۷ سال به صورت رایگان ارائه می‌شود. موضوع ارائه خدمات درمانی رایگان در مراکز دولتی و مراکز درمانی دانشگاهی مورد تایید سازمان برنامه و بودجه قرار گرفته است.

درمان رایگان ۳ دهک اول جامعه در مراکز دولتی

وی گفت: همچنین ۳ دهک نخست جامعه، مددجویان بهزیستی و افراد تحت پوشش کمیته امداد نیز از خدمات رایگان برخوردار می‌شوند.

افتتاح ۱۶هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم

وی با اشاره به تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور گفت: دولت سیزدهم توانست ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه کند. با توجه به اینکه تعداد تخت‌های بیمارستانی کشور ۱۶۰ هزار مورد است، باید گفت که ۱۰ درصد از ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم ایجاد شده است. این عدد، ۱۵ درصد تخت‌های بیمارستان بخش دولتی را شامل می‌شود.

کریمی ادامه داد: رئیس‌جمهور در سفر‌های استانی خود مراکز درمانی را افتتاح می‌کنند و ۷ هزار تخت دیگر نیز در شرف افتتاح و اضافه شدن به مجموعه تخت‌های بیمارستانی کشور است.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت توانسته است تعداد تخت‌های «پی ای‌سی‌یو» را افزایش دهد. پیش از اینکه دولت سیزدهم اجرای امور را در دست بگیرند، تعداد تخت‌های پی ای‌سی‌یو معادل ۵۰۰ مورد بود که در حال حاضر تعداد این تخت‌ها به ۱۰۵۰ مورد رسیده است. توانسته‌ایم تعداد تخت‌های آی‌سی‌یو را نیز به ۲۵۰۰ تخت برسانیم.

شناسایی ۳۰۰ بیماری نادر و صعب‌العلاج

وی درباره وضعیت درمانی بیماری‌های صعب‌العلاج نیز گفت: ۳۰۰ بیماری صعب‌العلاج و نادر شناسایی شده که از این تعداد، ۱۰۰ بیماری تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند. اگر منابع مورد نیاز تامین شود تعداد بیماری‌های تحت پوشش را افزایش می‌دهیم.

کریمی با بیان اینکه موضوع درمان هپاتیت سی را در کانون توجه قرار داده‌ایم، افزود: ۸۰ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد ۲۶ هزار نفر درمان قطعی شده‌اند. به طور قطع، تعداد افراد مبتلا به هپاتیت سی بیشتر از ۸۰ هزار نفر است و تعداد آن‌ها حدود ۱۶۰ هزار نفر برآورد می‌شود. علت این موضوع به دلیل حضور کارتن‌خواب‌ها و معتاد‌های متجاهر است.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: توجه به اینکه درمان هپاتیت سی تحت پوشش بیمه پایه قرار دارد، بیماران فقط ۱۰ درصد هزینه درمانی را پرداخت می‌کنند.

ادامه دارد...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->